18 Aprilie 2023 publicat în Frumusete 9 share-uri

Îți place să ai unghiile mereu îngrijite și să le scoți în evidență? Ba chiar să fii în pas cu noile tendințe? Atunci, cu siguranță, ar trebui să încerci efectul chrome care face furori în această primăvară.

Comunicat de presă

Ce aduce nou acest sezon de primăvară?

Ei bine, pentru primăvara 2023, noile tendințe în materie de manichiuri acordă atenție nu numai culorilor: printre tendințe există versiuni originale, proaspete și tinerești pe care trebuie neapărat să le testezi și să le scoți în evidență. Efectul chrome asupra unghiilor tale este perfect pentru o seară cu adevărat de neuitat.

Unghii cu efect cromat: descoperă stilul perfect pentru primăvară!

Noua tendință are succes pe podiumurile din întreaga lume, ceea ce o face să fie și mai dorită de către pasionatele de frumos, tendințe și fashion. Și nu trebuie să fii un supermodel pentru a experimenta efectul cromat asupra unghiilor tale. Poziționându-se la jumătatea distanței dintre efectul metalic atemporal și cel de oglindă, unghiile cromate reprezintă una dintre cele mai noi tendințe. Iar alegerea îți aparține: Poți merge pe clasic și să alegi culori mai blânde sau, dacă vrei să spargi tiparele și să îndrăznești mai mult, opțiunile sunt nenumărate. Efectul cromat dictează legea și oferă o gamă largă de nuanțe.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Manichiura cu efecte ombre sau gradient - la fel de seducătoare și în această primăvară: 20 de modele superbe (și în tendințe) de unghii ombre și gradient

Cum să evidențiezi cel mai bine efectul cromat pe unghii?

Textura lucioasă și stilul strălucitor îți transformă manichiura într-una la modă și tinerească, perfectă pentru orice ocazie. Se potrivește cu accesoriile tale preferate, atât cu inelele, cât și cu brățările tale preferate, pe care nu le poți purta fără o manichiură care să le pună în evidență. Pigmentul chrome este pus cel mai bine în evidență pe unghii medii sau lungi, cu o formă pătrată sau alungită. Cu siguranță, efectul cromat pe unghii nu caracterizează un stil de bază, nu este potrivit pentru persoanele care sunt ghidate de simplitate, dar dacă dorești să fii cool, atunci, chiar nu poți renunța la acest nou trend.

Foto: Elena Grama /Shutterstock

Vrei să ieși în evidență la petrecerea mult așteptată? Să strălucești ca pe podium și să lași o amprentă? Ai toate șansele!

Încearcă nuanța argintiu sau extra nud strălucitor. Și, de ce să nu optezi, alternativ, pentru culori mai închise? Poți combina albastru și verde, trecând prin roz, liliac, albastru deschis sau coral, perfecte pentru sezonul de primăvară. Iar dacă toamna este anotimpul tău preferat, ai toată libertatea să adaugi chiar și o notă de maro unghiilor. Dacă, totuși, nu îndrăznești prea mult și nu vrei să exagerezi, limitează-te la efectul chrome franțuzesc. Cu atât mai mult cu cât, atunci când vine vorba de unghii, manichiura franțuzească este o tendință atemporală. În schimb, dacă preferi nuanțe mai deschise, culoarea perlelor este pentru tine.”, recomandă Diana Marandiuc, Education Manager OPI România.

Nu ai timp să ajungi la salon? Iată cum poți să faci unghii cu efect cromat acasă:

Pentru a realiza unghii cromate chiar la tine acasă, este necesar să urmezi câțiva pași: în plus, aceasta este o operație care trebuie efectuată cu detalii extreme: unghiile trebuie să fie foarte curate, să arate impecabil! Pe scurt, greșelile nu sunt permise.

Cum procedezi? Aplici mai întâi o ojă semipermanentă sau un gel, apoi înmoi o perie de fard de pleoape într-un pigment auriu sau argintiu. Freci peste tot pe unghie cu mișcări rapide și circulare. Lași să treacă câteva minute și efectul de oglindă este garantat. Pentru a menține culoarea, nu uita să aplici la final un strat de lac de fixare și protecție.

De asemenea, poți încerca pe unghii produse care îți permit să dai efectul chrome unui lac de unghii simplu sau îl poți obține aplicând produse special concepute pentru a avea acest efect. În plus, poți aplica adezivi speciali pentru a crea astfel un efect reflectorizant sau pentru a utiliza pulberi pigmentate. În acest caz, după ce ai realizat baza unghiei cu lac sau gel, utilizează aplicatorul și freacă pulberea pe unghie: este trucul perfect pentru a scoate în evidență o nuanță incredibilă.

Ești pregătită? Petrecerea poate să înceapă!

Recomandare: OPI Powder Perfection, Red - această super pulbere oferă unghiilor o protecție de peste 14 zile.

Foto fr si main: s_morenoa /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri