Pentru a obține o modelare perfectă a unghiilor, ai nevoie de diferite capete de freze și polizare pentru pila electrică unghii. Versiunile cilindrice sunt ideale pentru scurtarea unghiilor sau pentru lucrul pe unghii foarte lungi.

Alternativ, le poți utiliza pentru a elimina o lucrare veche. Sunt echipate cu un vârf rotunjit care previn rănirea. Cu capetele de freză conice, pila electrică unghii poate funcționa foarte precis, mai ales cu unghiile mici sau scurte. De asemenea, le poți utiliza pentru a lucra pe partea din spate a marginii unghiei. Pentru a îndepărta din nou gelul vechi, ar trebui să utilizezi o viteză puțin mai mare. Dispozitivul electric este foarte durabil și foarte rezistent. Îl poți folosi, de asemenea, pentru a scurta unghiile. Pentru eliminarea cuticulei cele mai indicate sunt atașamentele cu forma cilindrică sau conică.

Pila electrică unghii – Caracteristici

Pila electrică unghii este multifuncțională, poate conține până la șase capete de freză și șase capete de polizare, suficient de puternice pentru șlefuire, sculptură, tăiere, lustruire pentru arta unghiilor, precum și pentru îndepărtarea tipurilor de unghii gel. Viteza poate fi reglabilă și poate ajunge până la 30000 rpm cu regulator de viteză continuu, care îți poate face munca mai ușoară.Dispozitivul economisește energia electrică, are un nivel redus de zgomot, dar poate fi foarte puternică. Datorită sursei de alimentare prin cablu, se obține un nivel ridicat de performanță și nu este necesar să schimbi bateria. Comutatorul înainte/înapoi este potrivit pentru utilizatorii dreptaci sau stângaci. Piesa de mână are o greutate optimă, căldură redusă, vibrații reduse, foarte confortabilă pentru prindere și economisire de spațiu.

Pila electrică unghii este descrisă ca un dispozitiv de înaltă calitate, care este adecvat pentru utilizare în domeniul manichiurii și pedichiurii. Majoritatea dispozitivelor sunt de calitate studio și vin cu atașamente de frezare și polizare. De asemenea, poate conține o pedală de picior care permite operarea ușoară a pilei electrice. Designul panoului de control este inovator, iar dispozitivele sunt potrivite pentru profesioniști și începători și ar trebui să fie compatibile cu toate mărcile de atașamente. Dispozitivul este potrivit atât pentru unghii naturale, cât și pentru unghii artificiale, gel de unghii și unghii acrilice. Orice tip de lac de unghii poate fi îndepărtat rapid cu pila electrică de unghii. Cu un astfel de dispozitiv se poate lustrui placa unghiei, se poate modela, fila sau tăia unghiile. De asemenea, poți îndepărta cuticulele și calusurile de la picioare. Dacă îl cumperi pentru îngrijirea unghiilor de la mâini și de la picioare, ar trebui să fii atentă la caracteristicile produsului, deoarece, există și dispozitive doar pentru manichiură.

Sursa foto: https://nailsup.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri