Astăzi descoperim împreună care sunt cele mai utile sfaturi pentru un look mereu fresh și elegant. 

Fiecare femeie își dorește să își perfecționeze abilitățile în arta machiajului. Trebuie doar să fim atente la câteva trucuri eficiente pe care makeup artiștii le repetă mai tot timpul. 

Astăzi descoperim împreună care sunt cele mai utile sfaturi pentru un look mereu fresh și elegant. 

Trucuri pentru machiajul feței

1. Asigură-te că fondul de ten pe care îl ai este cel potrivit pentru tine. Pentru a îl testa, aplică-l pe linia maxilarului (și nu pe mână) și așteaptă câteva minute. Majoritatea fondurilor de ten oxidează în momentul în care se usucă pe ten, schimbându-și astfel nuanța. 

2. În cazul în care îți dorești un fond de ten care să conțină și primer, și concealer, îți recomand FaceFinity de la Max Factor. Acesta este un produs 3 în 1: fond de ten lichid cu baza de machiaj și corector incluse pentru un aspect perfect pentru întreaga zi. 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023

Citeste continuarea pe Kudika.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri