Pielea fiecaruia este diferita cand vine vorba de expunerea la soare. Unele tipuri de piele, de exemplu cele mate, au o toleranta ridicata la expunerea solara, pe cand altele, mai deschise la culoare, nu se pot expune pe o perioada indelungata la soare.

Cine nu isi doreste sa aiba o piele bronzata si in acelasi timp sanatoasa? Pentru a obtine un bronz uniform, se recomanda respectarea unor reguli de baza, fara insa a uita sa ne protejam pielea de efectele nocive ale soarelui. Trebuie in primul rand sa ne asiguram ca in perioada in care pielea a fost expusa razelor solare, a fost si protejata de acestea.

Inainte de a ne expune la soare, este preferabil sa facem o exfoliere a pielii corpului, pentru a indeparta celulele moarte si pentru ca bronzul obtinut sa reziste cat mai mult timp. Pentru a realiza o exfoliere corecta, scrubul de corp se aplica pe pielea umeda si se foloseste o manusa abraziva sau un burete abraziv cu care se maseaza intregul corp prin miscari circulare in partea superioara si miscari de sus in jos pe partea inferioara, si anume pe picioare, sau putem opta pentru o exfoliere facuta de un profesionist, la un salon de infrumusetare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vrei să ai mai multă energie și să uiți de oboseală? Îți recomandam aceste Suplimente Alimentare pe bază de Super-Alimente, vitamine și plante Cele mai încurajatoare citate despre succes NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare
Secretul unui bronz reusit sta si in hidratarea corporala corecta. Hidratarea pielii inainte de expunerea la soare este si ea un pas important, care nu trebuie neglijat; se poate opta in functie de preferinta si de tipul de piele pentru uleiuri de corp, lapte hidratant (are o consistenta mai grasa) sau lotiuni de corp usoare, care patrund rapid in piele si nu lasa senzatia de piele grasa. Crema se aplica imediat dupa exfolierea pielii.

Pielea fiecaruia este diferita cand vine vorba de expunerea la soare. Unele tipuri de piele, de exemplu cele mate, au o toleranta ridicata la expunerea solara, pe cand altele, mai deschise la culoare, nu se pot expune pe o perioada indelungata la soare. Insa toate tipurile de piele au nevoie de o perioada de acomodare cu soarele, chiar si cele mai mate, care se bronzeaza usor; aceasta poate varia in functie de tipul de piele (poate fi mai lunga pentru pielea deschisa si mai scurta pentru cea inchisa). In timpul acestei perioade de adaptare la soare, trebuie evitata expunerea in intervalul orar 12-15, cand razele sunt foarte puternice.

NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare

Pe masura ce pielea se obisnuieste cu expunerea la soare, se poate reduce nivelul cremei de protectie utilizate (se incepe cu un ecran de protectie mai mare si se reduce pe masura expunerii repetate la soare). Din acelasi motiv, se recomanda ca expunerea la soare sa se faca in primele zile pe perioade scurte de timp.

Crema de protectie solara se poate aplica fie la intervale regulate de 2 ore, fie, daca nu este rezistenta la apa, dupa fiecare baie in mare. Piata ofera foarte multe posibilitati, astfel incat fiecare isi poate achizitiona produsul care i se potriveste; este preferabil pentru persoanele cu piele sensibila sau deschisa la culoare, sa isi aleaga produsele de protectie solara la recomandarea medicului dermatolog. Pentru ten, puteti alege o crema hidratanta, care sa fie usor absorbita si care de asemenea sa aiba un factor de protectie, care se poate utiliza zilnic, nu numai pe parcursul expunerii la soare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri