15 Iunie 2018 publicat în Frumusete 9 share-uri

Expertul în cosmetice a demontat cele mai frecvente mituri despre îngrijirea pielii și ce pot face oamenii pentru a avea o piele mai sănătoasă.

MIT 5: Factorii de mediu nu mă afectează

Nu doar radiațiile solare cauzează daune celulare la nivelul pielii. Daunele cauzate de mediul extern sunt de asemenea cauza apariției semnelor de îmbătrânire prematură a tenului: culoare neuniformă, aspect tern, piele deshidratată și pori congestionați. Expunerea zilnică la diverse forme de poluare accelerează apariția semnelor de îmbătrânire a pielii chiar și la 20 de ani.

Ultimele cercetări au dovedit că un cocktail de antioxidanți potenți împreună cu ingrediente nutritive, reparatoare și iluminante este soluția pentru a reduce semnele de îmbătrânire a pielii cauzate de cei mai dăunători cinci factori de mediu: noxele cauzate de automobile, fumul, smog-ul, impurități și toxine din aer și lumina albastră emisă de dispozitivele electronice cu ecran.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Soluții pentru o piele sănătoasă într-un mediu poluat

Bucureștiul are cel mai mare nivel de poluare a aerului dintre capitalele statelor membre ale Uniunii Europene, in perceptia propriilor locuitori, relevă o statistică recentă Eurostat. Astfel, gradul de satisfacție al bucureștenilor față de aerul inspirat este cel mai redus comparativ cu locuitorii celorlalte capitale din UE. Parisul este a treia cea mai poluată capitală din UE, în privința aerului: doar 30% dintre parizieni se declară multumiți de calitatea aerului din oras. De asemenea, capitala este cel mai congestionat oraș din Europa și al cincilea cel mai aglomerat oraș din lume, în ceea ce privește condițiile de trafic, potrivit celui mai recent index realizat de TomTom.

În acest context al unei poluări urbane în creștere, Paula Begoun lansează în toamnă gama DEFENSE, formulate pentru protecție împotriva factorilor de mediu. Rutina de îngrijire a pileii în trei pași (curățare, hidratare de zi și de seara, exfoliere) are ca scop apărarea pielii împotriva factorilor poluanți și repararea daunelor vizibile pe piele pentru ca pielea ta să aibă o culoare mai uniformă și aspect neted și luminos.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Foto homepage: Sofia Zhuravetc /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri