8 Ianuarie 2018 publicat în Frumusete 12 share-uri

Descopera ce avantaje iti aduce Vitamina E daca o incluzi in rutina zilnica de infrumusetare.

Comunicat de presa

Vitamina E este unul dintre ingredientele pe care ar trebui sa le folosesti constant in rutina zilnica de infrumusetare. Diana Marandiuc, Trainer Naturys Romania, iti dezvaluie avantajele vitaminei E, daca este folosita in ingrijirea pielii:

„Vitamina E este continuta de numeroase fructe si cereale, printre care si germenii de grau, multe uleiuri vegetale si legume cu frunze verzi”, spune expertul Naturys, Diana Marandiuc.


Foto: Evan Lorne /Shutterstock

Iata care sunt avantajele folosirii vitaminei E in rutina de infrumusetare:

1. Datorita uleiurilor si grasimilor, vitamina E este un puternic antioxidant – odata aplicat, pielea ta va fi mai curata si mai proaspata.

2. Asigura o buna hidratare a pielii, fara a cauza efecte adverse, iritatii sau roseata. Hidratarea pielii este extrem de importanta mai ales in sezonul rece. Cu ajutorul vitaminei E, vei putea sa ii oferi tenului tau cantitatea de apa necesara ca sa poata trece peste gerul de afara.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 12 sfaturi pentru îngrijirea părului vopsit Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ

3. Regenereaza pielea, redandu-i aspectul proaspat si stralucitor.

4. Protejeaza pielea impotriva radicalilor liberi, reusind astfel sa previna si procesul de imbatranire prematura a pielii.

5. Efectul calmat si protectia impotriva razelor UV sunt doua avantaje pe care nu trebuie sa le ignoram la vitamina E.

6. Vitamina E are si efecte medicale asupra pielii, ajutand la tratarea diferitelor afectiuni precum: prurit, ulceratii cutanate, placi simple si arsuri usoare.

Foto homepage: smallblackcat /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri