11 August 2016 publicat în Frumusete 43 share-uri

Dupa 30 de ani, pielea fiecarei femei sufera modificari pe fondul incetinirii metabolismului de regenerare a epidermei si a degradarii fibrelor de colagen sau elastinei.

3. Coborarea sprancenei si pierderea fermitatii pometilor

Noile tendinte in domeniul esteticii anti-aging au ca scop principal intarzierea contactului cu bisturiul, de aceea tratamentele noninvazive se bucura de mare succes. Ultherapy este arma secreta a vedetelor de la Hollywood. Prin stimularea sintezei de colagen din straturile profunde ale pielii, ofera un efect de lifting tesuturilor faciale.

Pe langa recapatarea formei arcuite a sprancenei, Ultherapy va determina o reactie de lifting a pielii din zona pometilor, iar rezultatul este similar si in cazul prevenirii barbiei duble, o problema care apare frecvent dupa 50 de ani. Imediat dupa tratament, cei mai multi pacienti observa un ten proaspat si tonifiat, insa rezultatele acestui lifting nechirurgical se pot vedea dupa 3-6 luni.

Repetarea procedurii se poate face anual pentru mentinerea rezultatelor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Caria dentară – ce este și cum se tratează Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul

Dr. Andrei Martin isi desfasoara activitatea in Clinicile Medispa din Bucuresti si Cluj Napoca. (www.medispa.ro)


Foto homepage: Stasique / Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri