28 Aprilie 2016 publicat în Frumusete 2 share-uri

Nu renunta la pantaloni si bluze cu maneci lungi pana nu iti supui corpul unor tratamente sanatoase de regenerare si hidratare! Asigura-te ca pielea ta are un aspect tanar, ferm si sanatos indiferent de varsta si indiferent de cat de puternic a fost afectata de zilele geroase abia incheiate.

Si nu este nevoie sa dispui de foarte multi bani pentru a intra in posesia produselor care sa te ajute sa te simti bine in pielea ta. Spre exemplu, sunt multe masti pe care le poti prepara chiar tu, la tine acasa, dar daca nu ai la indemana ingredientele necesare, atunci treci pe lista produsele realizate in laboratoare speciale!

Ingrijirea pielii: Exfoliere si tratament

Chiar inainte sa renunti la pantalonii lungi si jachetele de primavara, asigura-te ca pielea ta a primit ingrijirea necesara si este pregatita de marea intalnire cu razele soarelui. Inarmeaza-te cu masti de fata, produse de gomaj si exfoliere, sau chiar o crema tratament cu apa de Hammamelis bio, ulei de arbore de ceai bio si ulei de lavanda bio!

Pastreaza in baie un gel exfoliant pe care il poti folosi zilnic, care reduce vizibil punctele negre, lasand pielea catifelata si curata, dar care ajuta si la hidratarea pielii. O masca purificatoare cu argila aplicata de 1-2 ori pe saptamana curata porii in profunzime, indeparteaza excesul de sebum, punctele negre si impuritatile. Incearca si o masca calmanta si antiiritanta pentru restabilirea aspectului sanatos al pielii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani  Susține-ți frumusețea din interior! Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine

Un astfel de ritual este necesar chiar si in celelalte sezoane, atunci cand te pregatesti pentru un eveniment important la care vei purta o rochie.

Ingrijirea pielii: Hidratare

Hidratarea este cel mai important "ritual" din viata unui om. Fiecare particica a trupului nostru trebuie hidratata din plin, iar apa este ingredientul principal.

Pentru corp, profita de proprietatile miraculoase ale untului de shea (este antiinflamator, regenerant cutant, reduce roseata, este protector solar, previne ridurile si alte semne ale imbatranirii, etc.) si ale uleiului de migdale dulci (este emolient, hidratant, hranitor, regenerant, calmant, etc.). Inainte sa iesi din casa, da-te cu un lapte de corp pentru fermitate si tonifiere si cu un balsam pentru buze si ten.

Atentie! Nu lasa nici macar o zi sa treaca fara sa te hidratezi!

12 sfaturi pentru îngrijirea părului vopsit THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty din Bucuresti

Ingrijirea pielii: Protectie

Nu iesi din casa daca nu i-ai asigurat tenului si pielii corpului protectia necesara. Oricat de mult ti-ar placea soarele, acesta s-a dovedit a nu fi intocmai cel mai bun prieten al omului.

Achizitioneaza pachetul Summer Bronze Time, care protejeaza pielea sensibila predispusa la alergii solare, intareste imunitatea pielii si calmeaza instantaneu arsurile solare. Pentru fata, esti obligata sa folosesti o crema fotoprotectie, care asigura o protectie optima si durabila!

Iar daca vacanta ta la mare este programata chiar la sfarsitul verii, dar mori de nerabdare sa dai un aspect colorat pielii tale, foloseste in restul lunilor un ulei pretios auto-bronzant cu argan pentru corp si pentru fata.

Sursa Foto: unsplash.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri