15 Martie 2016 publicat în Frumusete 11 share-uri

Daca iarna ti-a lasat pielea uscata si iritata, iar parul tau este lipsit de viata, iata cateva produse care te vor ajuta sa iti recapeti stralucirea si sa te simti bine in pielea ta, din cap pana in picioare.

Trecerea de un anotimp la altul cere intotdeauna cateva schimbari esentiale in arsenalul nostru de ingrijire. Daca iarna ti-a lasat pielea uscata si iritata, iar parul tau este lipsit de viata, iata cateva produse care te vor ajuta sa iti recapeti stralucirea si sa te simti bine in pielea ta, din cap pana in picioare.

Produse pentru un ten radiant

Ingrjirea tenului trebuie sa inceapa intotdeauna cu un gel de curatare.

Apoi, fiindca e primavara, accentul se pune pe exfoliere. Ai nevoie de un exfoliant delicat, usor abraziv, care sa indeparteze celulele moarte din timpul iernii fara a iti lasa tenul uscat si iritat. Aplica apoi o masca de fata pe baza de ingrediente vegetale care hidrateaza intens, redand pielii tale luminozitatea si prospetimea.

Cand e cald pielea noastra tinde sa secrete mai mult sebum, prin urmare cremele de fata grase trebuie schimbate cu unele usoare. Expertii recomanda folosirea unei creme cu protectie solara, pentru a-ti pregati pielea pentru expunerea la ultraviolete din lunile de vara.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Daca nu iti place aspectul gras al lotiunilor SPF, poti opta pentru o formula care se absoarbe repede la nivelul pielii, pe baza de castravete si ceai verde. Pentru un aspect suplu si fortifiat al tenului in fiecare dimineata, nu uita sa aplici o crema de noapte regeneratoare.

Este momentul pentru niste schimbari si in portfard: ai nevoie de un fond de ten hidratant, cu acoperire usoara sau medie, care sa nu iti incarce tenul si sa ofere un aspect luminos si natural.

Ingrjire pentru un par stralucitor

Primavara este momentul sa redai parului tau aspectul stralucitor cu un balsam cu actiune indelungata. Daca frigul si purtatul caciulilor au lasat in urma un par deteriorat, revigoreaza-l cu o masca hidratanta sau cu seruri special formulate pe baza de proteine. Nu uita ca in timp ce samponul trebuie aplicat cat mai aproape de radacina parului, se recomanda ca produsele de ingrijire se fie folosite la varfuri.

Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Ghid pentru alegerea mobilierului interior 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

Produse pentru un corp catifelat

La fel ca si tenul, corpul are nevoie de creme mai usoare. Pentru a reda pielii tale aspectul feminin si catifelat, poti alege o formula eficienta pe baza de minerale.

Exfolierea este la fel de importanta ca si in cazul tenului, asa ca ai nevoie de un tratament de tip scrub. Lunile reci au lasat corpul tau cu un deficit de vitamine, asa ca e timpul sa iti hranesti pielea cu seruri pe baza de vitamine. Nu uita sa le folosesti intotdeauna dupa aplicarea unei creme hidratante, mai ales pe gat si decolteu.

Sursa foto homepage: Unsplash.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri