Fiecare femeie are frumusetea ei unica dar atunci cind aspectul poate fi imbunatatit nu ezitati a folosi metodele estetice de marire a buzelor la care milioane de femei din intreaga lume apeleaza la ora actuala
Fiecare femeie are frumusetea ei “unica” dar atunci cind aspectul poate fi imbunatatit nu ezitati a folosi metodele estetice de marire a buzelor la care milioane de femei din intreaga lume apeleaza la ora actuala

De secole intregi, buzele au fost percepute ca un semn al feminitatii si voluptatii. Cel mai adesea, multe femei nu sunt multumite de aspectul buzelor, dorind sa le aiba mai voluptoase, mai conturate si cu aspect mai senzual. Putine dintre noi ne-am nascut cu buze a la Angelina Jolie insa putem face un mic efort cu rezultate spectaculoase! Astfel visul de a avea buze superbe poate deveni realitate!

Modificarea aspectului buzelor se realizeaza prin injectarea unor substante care dau contur si volum. Aceste produse nu au risc de alergii si sint foarte bine acceptate de organism.

Tehnica folosita consta in injectarea cu un ac fin a substantei respective dinspre exteriorul buzelor spre partea centrala. Procedura este nedureroasa, dureaza aproximativ 20 minute , se realizeaza sub anestezie locala si nu necesita internare. Dupa injectare masajul buzelor ajuta la dispersarea uniforma a substantei. Machiajul sau rujul se pot aplica imediat. Recuperarea este rapida, rezultatele sint vizibile imediat, dar rezultatul final apare dupa 2-3 zile cind edemul datorat injectarii se remite.

Dupa augmentare este posibila aparitia unor discrete echimoze la locul de intepatura sau inrosire. Toate aceste fenomene se remit in citeva zile. Aceasta procedura este foarte bine tolerata de pacienta deoarece substantele de inalta calitate injectate nu dau alergii sau fenomene de respingere.

Dupa interventia de marire a buzelor sau de disparitie a ridurilor se aplica pe toata fata masca racoritoare cu gheata, IceMask, produs multiplu medaliat si care reduce la minim toate procesele inflamatorii, hidrateaza 500% si asigura vitaminizarea maxima a zonei.

Efectul de marire si conturare a buzelor dureaza 4-9 luni in cazul substantelor resorbabile si poate fi de durata mai lunga (1-3 ani) in cazul substantelor semipermanente.

Este procedura cea mai populara si desigur cea mai solicitata in cabinetele de medicina estetica. La ora actuala exista multiple posibilitati de marire (augmentare) a buzelor dar marirea folosind acid hialuronic sau hidroxiapatita de calciu si fosfor (Radiesse), ramine cea mai moderna si eficienta. Alte optiuni de generatie anterioara ar fi injectarea de grasime, de colagen, de silicon.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri