Vopsirea acasa poate fi cu adevarat originea unei schimbari radicale a infatisarii tale, din pacate nu neaparat una reusita. Chiar daca folosesti o vopsea de par buna, aplicarile repetate in lipsa serviciilor unui profesionist duc mai devreme sau mai tarziu la deteriorarea parului. Acesta va ajunge sa fie lipsit de viata si stralucire, friabil, ca ars si vei pierde multe fire dupa fiecare spalare.

In dorinta de a deveni frumoase suntem dispuse sa facem multe sacrificii si schimbari. Fie ca ne-am plictisit de look-ul nostru ori pentru a ne alunga o stare spirituala posomorata ne hotaram sa facem “interventii” si la nivelul parului.

O schimbare de look usor de obtinut ar fi prin schimbarea culorii parului. Am observat ca se pune foarte mult accent pe culoarea vopselii si uneori se trece peste calitatea acesteia. Sa nu uiti totusi ca scopul tau este sa fii frumoasa, iar daca ai o culoare a parului cu care iti sta bine, insa podoaba ta capilara este arsa, friabila si lipsita de stralucire nu cred ca ai obtinut un efect asa cum ti-l doreai asupra imaginii tale.

Vopsirea acasa poate fi cu adevarat originea unei schimbari radicale a infatisarii tale, din pacate nu neaparat una reusita. Chiar daca folosesti o vopsea de par buna, aplicarile repetate in lipsa serviciilor unui profesionist duc mai devreme sau mai tarziu la deteriorarea parului. Acesta va ajunge sa fie lipsit de viata si stralucire, friabil, ca “ars” si vei pierde multe fire dupa fiecare spalare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Dicționar de vise: Ce înseamnă când visezi șobolani? Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Chiar daca vei incerca sa folosesti produse care sa iti tonifice parul, vei observa ca rezultatele nu or sa apara curand. De ce? Pentru ca este greu sa tratezi un par deteriorat, mai ales cand urmeaza o noua repriza de agresiune: improspatarea culorii prin inca o vopsire.

Iata ce probleme inevitabile apar cand hotarasti sa te vopsesti acasa:

Intinderea pastei colorante

Chiar daca folosesti o periuta sau un pieptan, nu poti avea certitudinea ca faci o aplicare uniforma a vopselii, asa incat s-ar putea ca nuanta finala a parului tau sa nu fie... doar una. Astfel, anumite portiuni ale parului se vor deteriora mai mult decat altele iar culoarea nu va fi uniforma. O persoana specializata are la dispozitie materialele si experienta necesare pentru ca astfel de incidente sa nu se intample, tocami de aceea este recomandat sa iti faci o programare la coafor.

Timpul de actiune prea lung sau... prea scurt?

Pe cutie scrie ca trebuie sa stai cu vopseaua aplicata o perioada fixa, in functie de culoarea peste care o aplici. Insa cat de repede poti sa iti aplici pasta coloranta? Caci incepi dintr-o parte si pana la ultima suvita timpul trece. Astfel ca primele suvite pe care ai aplicat vopseaua vor avea o nuanta mai reusita decat ultimele. La saloanele specializate acest lucru nu se va intampla. Mai intampini o capcana, aceea a tipului tau de par. Stim cu toate ca vopseaua este agresiva asa ca daca ai firele de par subtiri vopseaua le va “arde” mai repede. Un profesionist stie cat timp trebuie lasata vopseaua in functie de culoarea parului si de textura acestiua. Astfel, intr-un salon riscurile degradarii ulterioare a parului sunt reduse la minim.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri