Coafura care mascheaza defecte

12:09, 23 Septembrie 2008 publicat în Frumusete

Nu orice coafura la moda ne avantajeaza in mod obligatoriu. Fiecare are mici defecte care pot fi ascunse printr-o coafura adecvata sau trasaturi ce pot fi puse in valoare printr-o simpla aranjare a parului. O fata ovala si alungita nu va fi niciodata avantajata de un coc prins in crestetul capului si nici de tamplele sau urechile lasate descoperite.

-In cazul unei figuri rotunde, trebuie sa se evite buclele si cutele pe urechi sau parul lung, tras spre spate. Aspectul prea rotund al fetei poate fi estompat in schimb printr-o coafura asimetrica ce incadreaza obrajii. Stilistii recomanda cocurile prelungi de la ceafa spre crestetul capului. Coafura poate fi asimetrica, lasand sa se vada eventual doar o ureche.

-Daca ai fata patrata, trebuie sa te feresti de parul lung cazut in valuri de-a lungul obrajilor, de cocurile masive sau de parul ridicat in crestetul capului. Poti opta in schimb pentru o tunsoare cu miscari ascendente pe parti sau pentru parul tuns scurt.

Citeste si:
Artizani autentici, material eco din pânză și bumbac: IA românească...
Artizani autentici, material...

-O fata triunghiulara va fi placut incadrata printr-un par lung pana la umeri sau de parul tuns paj, incadrand partea inferioara a fetei. Mai mult ca sigur ca unei fete tringhiulare nu i se va potrivi o coafura prea inalta sau un breton lasat pe frunte. In plus, in cazul fetei triunghiulare nu este recomandata nici coafura prea voluminoasa la nivelul tamplelor.

Citeste si:
Nu te mai regăsești în relația de cuplu? Iată ce ai de făcut!
Nu te mai regăsești în...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri