In timp ce tendintele in machiaj pentru sezonul toamna-iarna 2008-2009 se intorc catre clasic si purtabil, coafurile propun, ca si tinutele vestimentare, directii contrastante.Coafurile noului sezon propun directii contrastante. Cele 5 tendinte propuse de espertii P&G Beauty pentru toamna iarna 2008/2009 sunt:

Aceasta tendinta se intalneste in prezentarile: Dior, Dolce & Gabbana, Michael Kors, Emporio Armani si Graeme Black

Puterea culorii

* Parul vopsit intr-o singura culoare este din nou la moda, dar nu oricum: este vorba de parul lucios, sanatos, cu o culoare vibranta si uniforma.
* Nuantele de ciocolata si sofran (galben portocaliu) se alatura castaniului sau tonurilor puternice de rosu. Blodul iese din anonimat prin adaugarea unor tonuri calde de caramel.

Designeri in prezentarile carora a aparut aceasta tendinta: Gucci, Miss Sixty, Missoni, Ferragamo si D&G

Texturi stralucitoare

* Aceasta tendinta creeaza o combinatie interesanta intre un stil nepretentios, cotidian, cu unul sofisticat si stralucitor, prin alaturarea unei zone in care parul este puternic texturat cu o zona coafata neted;
* Acest rezultat se obtine, intr-o prima varianta, prin taparea parului in jurul crestetului. Se creeaza un efect prin care lumina este „captata” in jurul capului, intr-un efect de halou.
* Stilul se mai poate realiza lasand parul in coada de cal, nefinisat, doar tapat, pentru a crea o textura cu volum si o coafura avangardista, cu multa miscare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA Păr ultralung și bucle voluminoase, printre tendințele 2023 pentru păr Fiți creativi: Modalități ingenioase de a vopsi ouăle de Paște

Tendinta prezentata in colectiile: Ossie Clark, Philosophy, Nicole Farhi, Fendi si Asprey

Material realizat in colaborare cu Razvan Andrei, stilist Wella Professionals, consultant P&G Beauty


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri