Fara asigurarea vreunei protectii adecvate, buzele pot fi afectate de expunerea indelungata la soare. Din cauza razelor UV, colagenul, proteina care confera elasticitate si rezistenta buzelor si le apara de formarea ridurilor, poate fi puternic alterat. Acest fapt duce la aparitia ridurilor si liniilor fine in jurul gurii.

CUM NE PROTEJAM BUZELE DE RAZELE UV ?

“Protectia buzelor in cazul expunerii la soare se face prin folosirea produselor tip balsam sau ruj care contin factori de protectie (SPF). Este important sa nu plecati de acasa fara sa se aplicati balsam de buze si in plus sa reaplicati frecvent aceste produse pe toata perioada expunerii la soare” declara Florin Dumitru medic specialist dermatolog, consilier al Clubului Dermoconsumatorilor City Pharma.
Pentru a fi siguri ca va protejati adecvat buzele cereti farmacistului gel sau balsam de buze cu SPF 15 sau chiar 20.

Daca mergeti la mare sau la piscina asigurati-va ca produsul folosit este rezistent la apa si ca va poate astfel oferi protectie in apa 80 de minute sau mai mult. Produsele dermatocosmetice de tip balsam de buze cu factori de protectie nu trebuie sa lipseasca din trusa de machiaj a doamnelor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ai încredere în tine! Lucrurile se vor aranja exact așa cum îți sunt menite Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Când îți este dor de cineva, pune mâna în dreptul inimii – în sufletul tău dragostea pentru acea persoană este nesfârșită

Mai multe informatii despre recomandarile specialistilor si despre produsele care te feresc de razele soarelui pe tot parcursul anului gasiti pe www.dermocityclub.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri