, 30 Noiembrie -0001 publicat în Frumusete 2 share-uri

Studiile au aratat ca vitamina C, in starea ei naturala, creste productia de colagen. Asa ca, atunci cand iti faci un fresh de portocale, pastreaza putin suc pe care sa-l aplici pe tenul curat.

Ridurile, cel mai mare dusman al femeilor de pretutindeni. Nu iarta pe nimeni, nu ocoleste nicio fata, nu uita sa apara indiferent de statulul social. Insa, un singur lucru putem controla cand vine vorba de riduri: momentul aparitiei.

Daca vrei sa intarzii cat mai mult momentul in care pe fata ta isi fac aparitia nesuferitele riduri este momentul sa actionezi. Si chiar daca esti tentata sa crezi ca pentru a tine ridurile departe ai nevoie de tratamente foarte scumpe, lucrurile nu stau chiar asa. Cu ajutorul unor ingrediente ieftine, pe care oricine le are acasa, poti sa-ti ajuti tenul sa-si mentina tineretea cat mai mult timp.

Vitamina C

Nu puteam sa incep "lista" ingredientelor minune, care tin ridurile departe de tenul tau, fara vitamina C. Studiile au aratat ca vitamina C, in starea ei naturala, creste productia de colagen. Asa ca, atunci cand iti faci un fresh de portocale, pastreaza putin suc pe care sa-l aplici pe tenul curat.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Foto Skin Care by Shutterstock
Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri