Daca, pana nu de mult, magazinele de lux erau pentru multe dintre noi ca niste... muzee, astazi poti sa le pasesti pragul fara sa-ti fie teama ca ti se va cere extrasul de cont la intrare! Cu alte cuvinte... luxul nu mai este atat de greu de atins!
Este posibil asa ceva in materie de frumusete? Nu cumva tocmai atentia sporita si timpul, dedicate propriei persoane, erau secretul ingrijirii eficiente...!? Poate ca da, insa secolul vitezei se rasfrange asupra tuturor aspectelor vietii noaste, inclusiv (de fapt, mai ales) asupra frumusetii!

In copilarie, cand invadam trusa de cosmetice a mamei, ne-am dorit sa imitam fiecare gest al ei, invocand faptul ca vrem sa fim la fel de frumoase cand ne facem mari. Atunci ni s-a spus ca trebuie sa asteptam pana la 30 de ani pentru a folosi o anumita crema. Cand a sosit acea clipa, ne-am trezit neajutorate in fata raftului de creme anti-rid sau am amanat, fiindca nu ne-am putut decide daca sa cumparam una hidratanta, una anti-rid, alta regeneratoare sau una cu SPF. Sau, daca timpul a fost ingaduitor cu pielea, am fost tentate sa optam pentru un produs la intamplare, care sa nu ne goleasca portmoneul!

Da, luxul este accesibil!

Oricat de imposibila ar fi asocierea celor doi termeni considerati a fi antonimici, ea exista si este argumentata puternic prin existenta produselor care, nu doar arata ca niste produse luxoase, ci intalnesc cu brio toate asteptarile pe care le ai de la un produs scump. Asa s-ar putea defini gama de produse Anew de la Avon. Probabil ca ai acasa nu unul, ci trei-patru produse pe care le folosesti pentru ingrijirea unei singure zone, sa zicem... ochii. Si ti-ai dori ceva... smart!

Tratamentul concentrat antirid pentru ochi Anew Ultimate (66,99 lei) indeplineste aceasta conditie; crema intens regeneratoare recontureaza si restabileste fermitatea zonei din jurul ochilor, iar elixirul concentrat poate reduce pungile de sub ochi si punctele de grasime. Cu alte cuvinte, in afara de beneficiile directe, cistigi timp, spatiu si... bani! Pe care ii poti folosi pentru a-ti satisface pofta de lux. Lux accesibil!



Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri