Cand vine vorba despre trucurile de seductie ale femeilor, de pe lista lunga a gesturilor care merg la sigur nu puteau sa lipseasca privile misterioase aruncate pe sub clipiri jucause sau gene dese, pline de feminitate.
Mai mult, procedeul in sine este mult mai simplu decat ti-ai putea inchipui: aplicare in doi pasi, baza cu ceramida R pentru regenerare, tehnologie avansata si, in final, o demachiere cat se poate de usoara pentru ca inlaturarea produsului se poate face chiar si cu apa. Si, pentru ca orice femeie se caracterizeaza, poate, inainte de toate, prin preferinta pentru tot ceea ce ii “gadila” simtul estetic, L’Oreal Paris s-a gandit sa aiba grija si de asta, oferindu-ti un ambalaj elegant care sa te incante nu numai prin eficienta, ci si prin aspect.

Pe scurt, tehnologia ”Beauty Tubes” iti este acum accesibila. Rasfata-ti genele, pune-ti ochii in valoare, daruieste-ti imaginea la care ai visat mereu si intampina schimbarea cu atitudinea potrivita. Privirea ta are acum o noua dimensiune: irezistibila!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri