21 Iunie 2012 publicat în Frumusete 72 share-uri

Daniel Bostina este Ambasador Kerastase Romania, trainer culoare INOA, Academia L'Oreal Professionnel si a fost desemnat printre cei mai buni 20 de hairstylisti din tara. Afla de la el cateva din secretele hairstylingului!

Garbo.ro: Varsta a devenit un etalon si un reper pentru orice. Se spune ca o tunsoare pe care o purtai la 20 de ani devine nepotrivita la 40 de ani… Cat sa indraznim si cat NU in materie de coafuri si tunsori odata ce trecem de 35 de ani?

Daniel Bostina: Timpul si reusitele de pana la un anumit moment constituie pentru oricine o sursa de motivare in a merge mai departe si in a vrea mai mult sau mai bine. Si daca pana pe la 30 de ani indraznim… sa experimentam, cu siguranta dupa 35 implicarea personala e puternica, stim ce vrem, asa ca abia de acolo incepe adevarata provocare pentru a obtine cea mai buna infatisare posibila.

Garbo.ro: Ce inseamna sa fii hairstylist in Romania? Este la fel cu a fi hairstylist in alta tara? Te-ai gandit vreodata sa-ti exerciti talentul pe alte meleaguri?

Daniel Bostina: Sa fii hairstylist in alta tara este diferit. La noi, un stylist pune un diagnostic dar si tunde, vopseste, aplica tratamentul apoi tot el este cel care coafeaza… cu siguranta va mai trece ceva timp pana cand vom putea vorbi despre ramuri separate ale domeniului. In strainatate, insa, un hair stylist se specializeaza pe un anumit segment. Chiar si mentalitatea este cumva diferita. 

Da, sa lucrez o vreme in strainatate… da, m-am gandit… tentant, insa doar pentru o vreme…

Garbo.ro: Care sunt tunsorile si coafurile ‘in tendinte’ in 2012? Cum influenteaza trendurile internationale cerintele femeilor care isi lasa podoaba capilara pe mana ta?

Daniel Bostina: In 2012 se poarta coafurile cu texturi naturale, toate urmand directii diferite, in functie de personalitatea fiecarei cliente in parte, trasatura definitorie fiind lejeritatea. Un punct comun pe care il avem eu si clientele mele este conexiunea permanenta cu trendurile internationle, prin urmare influenta directa este adaptarea la nou.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri