Timpul nu are deloc rabdare cu noi. Si oricat ne-am dori sa ne pastram frumusetea pururea tanara, nu putem opri semnele trecerii timpului.
-3. Are loc ulterior ultra sono-foreza, metoda bazata pe microvibratii ce presupune o absorbtie mai profunda a elementelor nutritive in piele
-4. Ultima etapa consta in tratamentul dermo-radial, un masaj ce presupune alternarea presiunilor negative si pozitive in zonele afectate si in punctele ganglionare. Se urmareste drenarea limfatica si oxigenarea tenului.

Liftingul chirurgical

Medicii specialisti spun despre liftingul facial ca intinereste, dar nu infrumuseteaza, uitand ca tineretea insasi inseamna frumusete. Dorinta de a fi tanara este una naturala. Pentru a-si prelungi tineretea, multe persoane apeleaza la liftingul facial chirurgical. Ce trebuie sa stim insa despre aceasta operatie? Ce avantaje si dezavantaje prezinta liftingul chirurgical? In primul rand, liftingul reprezinta una dintre cele mai radicale interventii de reintinerire a chipului. Se practica inca din anii '70, adresandu-se indeosebi persoanelor cu varsta cuprinsa intre 40 si 60 de ani, dar nu numai.

Procedeul de lifting consta in intinderea pielii si eliminarea celei in surplus pe o suprafata mai mare sau mai mica de piele, in anumite situatii muschii care sustin pielea fetei si a gatului fiind si ei intinsi si retensionati. Ca masuri antelifting se impun: renuntarea la fumat cu cel putin o saptamana inainte de interventie, un regim alimentar rational, realizarea de analize care sa sublinieze starea inimii, tensiunea arteriala sau viteza de coagulare a sangelui. De asemenea, interventia trebuie efectuata dupa ce perioada de menstruatie s-a incheiat.

Tipuri de lifting facial

In functie de zona care se doreste ameliorata, exista mai multe feluri de lifting:

-Liftingul cervo-facial, clasic ce presupune interventie in zona barbiei si a pometilor
-Liftingul frontal in cadrul caruia se actioneaza asupra tamplelor, a pleoapelor, a fruntii si in zona superioara a fetei
-Liftingul de tip masca ce consta in decopertarea pielii pe toata suprafata fetei pentru a se efectua uneori si implanturi pe pometi sau interventii la nivelul structurii osoase.

Procedeul interventiei de lifting chirurgical

Nu exista o durata temporala acordata acestui tip de interventie. In functie de caz, de fisa clinica a pacientului, de tipul de anestezie (locala sau generala) si de sedare, variaza si timpul operatiei. In general insa, timpul interventiei este estimat la 2-3 ore. De regula, se actioneaza simultan si simetric pe cele doua laturi ale fetei de catre doi medici chirurgi. Se fac incizii discrete in zona tamplelor, a urechilor si a partii superioare a fruntii. Se desprinde pielea de pe o anumita portiune, apoi este repozitionata, fara a modifica insa radical expresia fetei. In plus, in timpul liftingului se poate actiona si asupra gatului sau a barbiei. Pentru un contur imbunatatit, depozitele de grasime din aceste zone sunt liposuctionate. Dupa operatie, pe fata se pot observa echimoze si edeme care vor trece insa in timp. Firele sunt indepartate treptat dupa o perioada de 5-7 zile, majoritatea operatiilor de lifting necesitand o perioada de spitalizare de cateva zile. Pentru a atenua vanataile, pielea fetei trebuie ingrijita cu o crema pe baza de arnica.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Noutățile si recomandările de primăvara de la MioBio, boutique chic de cosmetice organice Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri