Mai stii cand ti se parea ok sa te culci fara sa te demachiezi dupa o petrecere? Sau cand nu te sinchiseai sa-ti dai cu crema pe fata inainte de machiajul aplicat in fuga fiindca intarziasei deja la cursuri?
Proaspat, acest trend isi face loc in beneficiul nostru evident, si in industria cosmeticelor. Gama Anew de la Avon face parte din categoria produselor de lux accesibile. Asta inseamna produse care iti ofera beneficiile marcilor de lux, la un pret pe care ti-l poti permite. De exemplu, tratamentul antirid pentru zi Anew Alternative iti ofera prin combinatia de extracte naturale cu factor de protectie solara SPF 25 esentialul pentru stimularea procesului natural de regenerare a pielii si protectie eficienta impotriva fotoimbatranirii.

Si mai exista un secret pe care vreau sa ti-l dezvalui. Vrei sa stii cum este posibil sa arati mai bine la 40 de ani decat la 30? Ei bine, nu renunta sa te reinventezi in permanenta, sa experimentezi lucruri care te implinesc si te fac sa te simti bine in pielea ta, fiindca asta se va vedea si la exterior. Nu accepta compromisuri in felul cum arati si te simti, tine aproape produsele destepte destinate ingrijirii pielii de la Anew, fiindca acum ti le permiti. Tehnologia Pro-Sirtuin TX, a revolutionat domeniul anti-imbatranirii prin reducerea ridurilor profunde si redarea fermitatii. Vei simti pe pielea ta efectul acestor descoperiri cand va fi cazul, fiindca aceste produse inteligente sunt rezultatul a sapte ani de dezvoltare si cercetare in laboratoarele Institutului Anew de Inovatie si Tehnologie si pot incetini si modifica procesul natural de imbatranire.

Concluzia? Anew este un alt lux pe care ti-l permiti!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri