Au fost spuse atatea lucruri despre iubire incat ma gandesc ca este de prisos sa mai adaug cate ceva in aceasta privinta. As vrea totusi sa pledez pentru iubire nu pentru ca este luna declarata a iubirii sau pentru ca tocmai a trecut Ziua Indragostitilor, ci pentru ca am aflat si eu (ca milioanele de oameni de pe planeta) ca iubirea este cea care da sens vietii.
Poate ca ne pierdem prea mult timp punand intrebari, in loc sa ne concentram asupra raspunsurilor. In loc sa ne intrebam de ce iubim, ar putea sa invatam cum sa iubim. Exista persoane pentru care iubirea inseamna cuvinte, la fel cum pentru altii inseamna fapte. Mai exista oameni pentru care iubirea inseamna amandoua. Si mi-as dori sa fiu unul dintre acestia. Mi-as dori sa pot darui un zambet atunci cand in sufletul celuilalt este intuneric, mi-ar placea sa fiu puternica pentru ca celalalt sa nu fie slab, mi-as dori sa stiu sa ofer atunci cand celalalt are nevoie sa primeasca.
Pe de alta parte, mi-as dori ca prin cuvintele mele sa sterg suferinta intiparita pe fata celuilalt, mi-as dori ca prin cel putin doua cuvinte sa ma contopesc in celalalt, mi-as dori ca din cuvinte sa se nasca fericirea. Mi-as dori sa pot sa-mi arat si sa-mi spun iubirea. Mi-as dori sa-l iubesc fara sa mai intreb vreodata de ce.

Daniela
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile Vei avea șansa să iubești din nou! Iar de această dată va fi diferit De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri