Bucuria jocului o are fiecare dintre noi, copii sau adulti in toata firea. Pentru fiecare varsta joaca este importanta, dar mai ales la copil, contribuind la dezvoltarea si definirea imaginatiei si creativitatii, a personalitatii si abilitatilor pe care trebuie sa le deprinda orice copil.
Treptat, odata cu inaintarea in varsta, prietenii de joaca incep sa capete un rol important in viata copilului, contribuind la dezvoltarea sa pe plan social.

Afla mai multe despre jucariile potrivite acestei varste citind pe Kidz.ro articolul Cu ce se joaca copiii intre 3 si 6 ani?

Jucariile contribuie la dezvoltarea psihica, intelectuala si sociala a copilului. Pentru fiecare etapa a copilariei si nivel de dezvoltare al copilului exista o jucarie potrivita, astfel ca cel mic sa-si dezvolte unele abilitati specifice fiecarei varste in parte.

Un articol de Maria Anton
Sursa: Kidz.ro
Cei mai frumosi copii sunt pe Kidz.ro! Arunca si tu o privire aici! Daca esti mamica, poti posta si tu pozele micutului tau, poti cere sfatul celorlalte mamici sau poti citi articole despre preconceptie, sarcina, nastere, sanatatea bebelusului si educatia copilului.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri