In primul si in primul rand gandeste-te ca ziua de 25 decemebrie este complet izolata de cele 364 sau 365 de surate ale ei.
In primul si in primul rand gandeste-te ca ziua de 25 decemebrie este complet izolata de cele 364 sau 365 de surate ale ei. In aceasta zi nu ai voie sa te gandesti griji, la serviciu, la bani, la probleme.
Invata din clipul urmator cum e sa ai o zi lipsita de griji:


Acum ca am terminat cu “curatenia”, trebuie sa zambesti. Nu, nu vrem un zambet fortat, vrem sa te gandesti la toate implinirile tale, la toate reusitele mici si mari si sa lasi voiosia sa te cuprinda. Te invata cei mici cum se zambeste si mai ales cum se rade din toata inima:
Urmatorul pas este sa fii alaturi de cei dragi tie, rude si prieteni la care tii nespus si cu care poti impartasi bucuria Craciunului. Un alt ingredient minune este muzica. Fie ca alegi colinde din repertoriul national, fie ca optezi si pentru piese internationale, bunadispozitie este garantata.

Sa nu uitam de deschiderea cadourilor! Speram ca veti fi la fel de bucurosi ca micutii din clipul acesta:

In speranta ca am reusit sa iti aducem putin din atmosfera Craciunului in casa, iti uram sarbatori fericite alaturi de toti cei dragi!
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS! Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri