Oare care este cheia ce ar putea deschide poarta catre o relatie de succes? Uneori cheia este la noi dar nu stim
Calitatea vietii sexuale poate fluctua de-a lungul anilor, dar daca simti ca viata sexuala este in declin, nu lasa lucrurile in voia sortii. Discutati despre ceea ce se intampla si incercati sa aduceti pasiunea inapoi in relatia voastra.
Aminteste-ti ca plictiseala intr-o relatie ascunde, in realitate, furia si nemultumirea. Daca te simti plictisita mai bine intreaba-te de ce esti nemultumita, de fapt.
Invata sa te certi, tinand minte ca oricat de nervoasa si indreptatita ai fi, nu trebuie sa-i spui nimic din ceea ce nu ai vrea sa-l auzi pe el spunand.
Cercetarile au demonstrat ca ai nevoie de cinci experiente pozitive pentru a sterge o experienta negativa. Asa ca pentru fiecare cuvant urat adresat trebuie sa-i spui cinci cuvinte frumoase. Ofera-i cinci imbratisari pentru fiecare “dus rece”.
Accepta ceea ce nu poti schimba. Defectele partenerului tau sunt acolo de-o viata iar daca il iubesti si iti doresti sa fiti impreuna trebuie sa te obisnuiesti cu ele.
Invata sa ierti! Daca este ceva pentru care nu-ti poti ierta partenerul, sau nu te poti ierta pe tine pentru ceva ce i-ai facut, este mai bine sa va despartiti si sa o iei de la capat cu altcineva.

Autor: Psiholog Loredana Ionascu
Institut: Clinica TerapiaM
Sursa: Psiholife.ro
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri