Romanticii vorbesc despre singura mare iubire si suflete pereche, optimistii spun ca putem iubi de mai multe ori in viata, norocosii traiesc mai multe iubiri, iar Maria nu crede in dragoste.
Maria
De dragoste in mai multe feluri ...
Nu cred ca exista o reteta a iubirii. De fapt chiar si notunea de iubire poate fi interpretata. Iar de cate ori ne indragostim cu siguranta nu poate fi calculat. Am auzit mai multe teorii conform carora un barbat se indragosteste de 3 ori, sau de 5 ori. Insa teoria mea personala este diferita. Poti sa iubesti o singura data, sau poti sa iubesti de multe ori. Dar indiferent de cate ori o faci este important sa nu fie doar o minciuna, sa iti impui sa simti ceva, sa fie un lucru rational. Trebuie sa fie pur sentimental si sa vina din suflet, pentru ca doar asa vei putea spune ca ai iubit cu adevarat. Asa ca in concluzie poate sa varieze de la 0 - ceea ce probabil este foarte trist, panala poate de 10 ori repetarea acestui lucru.
Andrei

De mai multe ori
Timpul mi-a demonstrat ca pot sa iubesc de multe ori, insa niciodata la fel. Pot sa iubesc pentru ceva anume insa acel “ceva” este mereu altul. Nu am cautat persoane care sa semene, ci dimpotriva am vrut opusul de fiecare data. Nu am stiut niciodata sa spun de ce iubesc. Mi se pare o prostie sa dau explicatii, pentru ca dragostea se simte si atat. Daca o dragoste exista pentru un motiv inseamna ca nu e o dragoste adevarata si este doar una care ascunde un interes.
Ziua de ieri nu va semana niciodata cu azi, la fel e si cu iubirea. Intr-un fel e bine pentru ca urasc rutina, chiar si daca este vorba de rutina din dragoste.
La sfarsitul vietii nu ramanem cu nimic, totul dispare mai putin amintirile. Aceste iubiri ne creeaza amintiri unice care raman pentru totdeauna cu noi.
Delia
Nu poti iubi daca nu te schimbi
La fiecare varsta poti iubi o singura data. Dragostea adevarata te schimba ca sa te potrivesti mai bine cu persoana pe care o iubesti. Ca sa te poti indragosti de alta persoana trebuie sa te schimbi ca sa te potrivesti cu ea. Te schimbi pentru prima iubire, te schimbi dupa prima iubire ca sa poti trai, te schimbi din nou pentru urmatoarea iubire. Aceste procese dureaza mult, mult, mult si nu toti reusim sa acceptam schimbarea. Nu e vorba neaparat de timp, cat de intensitatea schimbarii, care te ajuta sa cresti, sa imbatranesti sau sa intineresti. In final, nu mai esti acelasi.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri