Daca vrei sa-ti imbunatatesti relatia nu trebuie sa mai astepti. Inainte de toate trebuie sa te inarmezi cu rabdare. Schimbarea este posibila in orice relatie dar necesita staruinta.
Fii un bun ascultator!
Este uimitor felul in care reactioneaza oamenii atunci cand se simt ascultati si auziti. Oamenii devin relaxati si mult mai dispusi sa faca ceva pentru tine. Gandeste-te daca sunt oameni in viata ta care te asculta, fii atent si observa-le comportamentul. Vei descoperii ca a asculta este destul de greu si necesita exercitiu. Cel mai bun mod de a exersa este reflectarea. Dupa ce asculti, sumarizezi ceea ce a spus, il intrebi daca l-ai inteles corect (asculti cu atentie eventualele clarificari) si apoi mergeti mai departe. Nu il intrerupe cu propriile pareri pana in clipa in care acesta iti spune ca nu mai are nimic de adaugat.
Fii partenerul pe care ai vrea sa-l ai!
Este lesne de spus ca ar fi simplu dar incearca sa te privesti cu ochii critici cu care-ti privesti partenerul. In loc sa te plangi ca partenerul nu-ti acorda atentia pe care o doresti intreaba-te” daca as fi eu partenerul meu ce as face?” apoi incearca chiar sa faci asta. Ofera-i partenerului tau ceea ce astepti tu de la el.

Autor: Psiholog Loredana Ionascu
Institut: Clinica TertapiaM
Sursa: psiholife.ro
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri