Ai mintit vreodata in privinta numarului de barbati cu care ai facut dragoste/ sex in trecut? Ai simtit vreodata nevoia sa ascunzi adevarul? Nu exista niciodata un raspuns corect la intrebarea: "Cati au fost inaintea mea?".
Ai mintit vreodata in privinta numarului de barbati cu care ai facut dragoste/ sex in trecut? Ai simtit vreodata nevoia sa ascunzi adevarul? Numarul de parteneri pe care este acceptabil sa ii avem este un subiect tabu si nu exista niciodata un raspuns corect la intrebarea: "Cati au fost inaintea mea?".

Trei femei au raspuns provocarii noastre. Sa aflam ce cred ele despre raspunsul potrivit si/sau despre numarul potrivit de parteneri sexuali.

Dana:

In primul rand nu exista nimic mai penibil decat aceasta mult prea raspandita intrebare: "iubito…cati au fost inaintea mea?". Raspunsul care imi vine automat in cap dar pe care incerc sa-l cenzurez pentru a nu ajunge si pe buze este "Iubitule, vrei prin asta sa-ti rezolvi frustrarile sau sa-ti creezi unele noi?"

Nicio intrebare din lume nu cred ca este mai parsiva si mai duala decat aceasta. Parca te roaga sa-l minti, indiferent daca esti virgina sau nu. Fiindca daca e primul, cu siguranta nu va fi incantat, daca e al doilea…de ce e al doilea iar daca e al zecelea esti o femeie usoara. Pe de alta parte insa ei sunt absolut incantati sa-ti povesteasca cam cu cu cate zeci, sute de femei au facut dragoste crezand ca numarul reflecta calitatea.

Nu ma feresc de concluzie. Da. Am mintit in momentul in care am fost intrebata pe sleau, fara urma de bun simt sau rusine. M-am simtit brusc pusa la colt si am reactionat asemenea unui copil speriat. Insa… in general, aceste intrebari m-au facut sa-mi pun serioase intrebari cu privire la maturitatea lui. Pana la urma prezentul este cel care conteaza. De ce atata impertinenta? De ce imi ceri sa te mint? Iar daca ti-as spune adevarul m-ai crede? Si… pana la urma care sunt lucrurile care depind de acest raspuns?

Ana:


Am citit intr-o revista cand eram mai tanara ca raspunsul corect este intotdeauna "doi". Desigur, varianta era valabila in cazul in care barbatul respectiv nu este primul. Sa va spun drept, marea mea problema a fost tocmai cu acesta: mi-era teama ca daca ii voi marturisi ca sunt virgina, nu va mai vrea sa faca dragoste cu mine. Nu-mi era rusine cu "statutul" meu insa doream atat de mult respectivul barbat incat mi-era teama de orice amanunt care ar fi putut intr-un fel sau altul sa ne strice relatia perfecta pe care pe atunci o aveam.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri