A forma un cuplu implica din start foarte multe responsabilitati si probleme. Este natural: pentru orice lucru bun trebuie sa lupti si sa sacrifici cate ceva.
A forma un cuplu implica din start foarte multe responsabilitati si probleme. Este natural: pentru orice lucru bun trebuie sa lupti si sa sacrifici cate ceva. Uneori, pe langa problemele clasice, apar altele suplimentare. Un exemplu destul de comun este relatia la distanta. Data fiind incidenta tot mai crescuta a persoanelor care aleg de voie sau de nevoie sa isi "tina iubitul la distanta", am hotarat sa aruncam o privire mai atenta asupra avantajelor precum si a dezavantajelor acestei relatii.

De la cati kilometrii se numeste ca ai relatie la distanta?

Sunt unii care fac doua ore de acasa pana la birou. Timp in care se poate ajunge lejer fie cu trenul, masina sau avionul in locuri din ce in mai indepartate ale lumii. In plus, preturile mijloacelor de transport scad vazand cu ochii (e drept, nici conditiile nu sunt de prima clasa, insa in drum spre iubitul tau nu ai fi pregatita sa calatoresti in orice conditii?).

Avantaje

- Studiile arata ca persoanele care au o relatie la distanta comunica mult mai mult decat cei care sunt fizic aproape. In timp ce primii sunt nevoiti sa comunice fie prin telefon, fie prin intermediul internetului si sa isi povesteasca tot ce simt si tot ce isi doresc, ultimii se pierd in detalii legate de treburi casnice si administrative.

- Nu va veti certa din nimicuri fiindca nu sunteti tot timpul aproape pentru a vi le reprosa.

- Nu trebuie sa va temeti de aparitia rutinei sau a plictiselii. Va va fi tot timpul dor unul de celalalt!

- Tehnologia a avansat atat de mult incat veti putea comunica permanent si instant. Spre exemplu, Yahoo Messenger este (de ce sa nu recunoastem?) una dintre cele mai inteligente inventii de care putem profita pentru a ne imbunatati relatia (in special daca este una la distanta).

Dezavantaje

- Practic: banii de transport (care pot fi economisiti din absenta iesirilor in oras in favoarea petrecerii unui weekend intreg in pat).

- Nu este intotdeauna imediat aproape de tine cand ai nevoie de el. In plus, daca ai o problema urgenta ii va lua ceva timp pentru a ajunge sa-ti sara in ajutor.

- Nu aveti de unde sa stiti cum v-ati intelege daca ati sta mai mult timp impreuna.

- Este foarte probabil ca majoritatea certurilor pe care le veti purta sa fie prin telefon, ceea ce nu este indicat pentru relatia voastra.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lumina pe care o porți în sufletul tău este mai puternică decât răutățile celor din jur Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri