Cum sa iubesti tu, femeie libera si fara pete vizibile pe statutul relational, un barbat care poarta in loc de ecuson stigmatul D, D de la divortat, cuvant urat, infam, desi din ce in ce mai prezent in lumea oamenilor normali?

Cum sa iubesti tu, femeie libera si fara pete vizibile pe statutul relational, un barbat care poarta in loc de ecuson stigmatul D, D de la divortat -cuvant urat, infam, desi din ce in ce mai prezent printre oamenii normali?... Cum sa iubesti cand tu esti inca tanara, nehotarata, nesigura pe tine, visand, spun unii, la relatii perfecte si la un fat-frumos cu un trecut impecabil... cand el este un barbat matur, in plina cariera, trecut prin viata si printr-un divort splendid? Cum sa iubesti cand inima ta este plina de iubire si dornica sa daruiasca si sa primeasca... in timp ce a lui este tematoare, uneori incapabila sa se deschida, poate incapabila sa mai daruiasca pentru ca a dat totul alta data!?... Cum sa pornesti intr-o relatie cand compromisurile cele mai mari vin doar dintr-o singura parte? Cum sa iubesti cand o astfel de relatie iti solicita devotament, sacrificiu, responsabilitati in plus, tot timpul din lume si toate deodata? Cum sa faci fata tuturor ideilor preconcepute care se leaga si se dezleaga in jurul unei bucati ingalbenite de hartie?

Cum sa iubesti cand lumea intreaga este impotriva ta, cand gura lumii iti striga sa-ti vezi de viata ta si sa reorientezi catre un barbat mai accesibil, care nu isi pierde zilele vizitandu-si copiii si noptile osciland intre trecut si prezent? Cum sa iubesti un barbat daca el are deja un trecut cu o alta femeie? Cum sa iubesti un barbat pentru ceea ce este si nu pentru ceea ce nu este? Cum sa iubesti un barbat care nu a stiut sa reuseasca in viata? Cum sa iubesti un barbat care iti ofera jumatati de vacante pentru ca restul trebuie sa le imparta intre copii si fosta sotie? Cum sa iubesti cand iti tresare inima in timp ce fosta lui sotie il suna la un ceas tarziu din noapte pentru ca cel mic refuza sa mearga la culcare? Cum sa iubesti un barbat care in loc sa te vindece iti cauta vindecarea?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cuvintele au puteri magice! Cărți pe care fiecare femeie ar trebui să le citească Don Miguel Ruiz: Rugăciune pentru Libertate (libertatea de a fi cei care suntem cu adevărat) și Iubire CUM SĂ ÎȚI PROTEJEZI BIJUTERIILE PE TIMP DE VARĂ?

Iti spun eu cum sa iubesti un barbat divortat. Deschis. Din toata inima, ascultand de toata inima. Lasandu-l sa te iubeasca... Lasand deoparte toate indoielile, meschinaria, micimea, prejudecatile... Astupand gura lumii prin astuparea urechilor... Dand dreptate ratiunii cand iti spune ca intr-adevar conteaza ce a fost, dar ascultand de inima spunand ca o sa conteze mai ales ce va fi de acum incolo. Intelegand ca nu o sa poti, oricat de mult ti-ar dori in unele clipe, sa stergi cu buretele existenta femeii din trecut… Caci da, pata invizibila, pata cea mai chinuitoare este ea, femeia de care trebuie sa-l vindeci, femeia pe care trebuie s-o uite si s-o lase in urma. Poti iubi un barbat divortat indragindu-i copiii pentru ca ii seamana si incercand sa-I vizualizezi pe ai tai. Lasand ranile sa se inchida, increderea sa se refaca, iubirea sa se nasca din nou... Alungand prejudecatile... Dand foc scenariilor din minte in care se dezgroapa mortii si se enumera motivele divortului... Aruncand pe apa sambetei oglinda care ti-o infatiseaza pe ea intr-un pueril intotdeauna mai frumoasa, mai desteapta, mai buna, mai altfel decat tine... Iubind pur si simplu barbatul... Cu trecut cu tot. Pentru ca trecutul face parte din el. Iar tu faci parte din prezent.

Vei avea șansa să iubești din nou! Iar de această dată va fi diferit Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit 

Rona M.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri