Nu ai avut niciodata sentimentul acela ca el este ca un drog pentru tine, ca ai vrea intr-un fel sa te detasezi, sa nu mai depinzi total de o persoana doar ca viata ta nu ar mai avea niciun rost si nu ai mai putea trai fara acest "drog" care iti ofera dragoste?
Lasa-l putin sa respire si:

- nu-i verfica fiecare pas doar pentru a fi langa el
- in unele situatii incearca sa iei decizii si singura
- invata sa ai activitati proprii, insa nu le neglija pe cele comune
- nu te autoinvita sa fii cu el daca nu-si doreste
- evita sentimentul: " nu pot sa traiesc fara tine"
- nu te simti vinovata cand nu e vina ta doar pentru ca el sa stea cu tine
- nu renunta la visele tale pentru el
- sa nu-ti fie frica sa spui "nu" daca tu crezi ca este necesar

Sa fie buna sau rea aceasta dependenta? Depinde de la situatie la situatie si mai ales daca relatia este de durata. In timp poti deveni vulnerabila si desi situatia din cuplu nu mai este ca pe vremuri, continui deoarece ai impresia ca nu te-ai descurca singura si drumul tau in viata nu ar mai fi atat de sigur.

Este important sa te gandesti la prezent, la cum il poti pastra cum este sau ce modificari poti face pentru un viitor favorabil.
Toate persoanele sunt dependente de ceva in viata. Nu exista independenta absoluta. Ai nevoie de putina iubire, sprijin sufletesc chiar daca nu este cum ai vrea sau din partea cuiva anume.

Tu esti dependenta de el?
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri