[]Am 27 de ani si sunt mamica unei fetite de 3 luni si jumatate. Va scriu cu durere in suflet deoarece sunt o femeie care a avut parte de violenta domestica si economica din partea celui pe care il consideram partenerul meu de viata, sotul meu si tatal micutei mele.

Viata mea a luat o intorsatura foarte urata in momentul in care Dumnezeu ne-a daruit o fetita, deoarece sotul meu isi dorea foarte mult un baietel si se pare ca eu nu am fost in stare sa-i ofer un baietel. Incepand cu luna a 6-a de sarcina am fost supusa unor batai crunte din partea sotului meu, batai cu cureaua, cu pumnii si picioarele motivand ca nu am fost in stare sa port in pantec un baietel. Batai crunte care au urmat pana in momentul cand am nascut si dupa aceea. Au fost nenumarate plangeri la politie dar nu au fost luate masuri, mai rau, cei de la politie m-au sfatuit sa ma impac cu sotul , de dragul copilului, cu toate ca stiau situatia mea, pentru ca de multe ori sotul meu ma lovea in fata lor si cand aveam copilul in brate[…]” (Marturie preluata de aici)

Acesta e o parte din marturia unei tinere femei - una din miile de femei batute, umilite si uneori omorate de parteneri in Romania.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității!  MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Ani de-a randul diverse fundatii si ONG-uri au incercat sa atraga atentia asupra acestui fenomen.

Ani de-a randul s-a incercat educarea, consilierea si protejarea victimelor violentei domestice.

Ani de-a randul li s-a spus femeilor ca nu trebuie sa se lase batute, ca prima palma nu va fi ultima si ca regretul agresorului tine doar cateva zile.

Dureros este faptul ca nici suferinta femeilor maltrate, nici eforturile organizatiilor implicate, nu inseamna mare lucru pentru mass-media romaneasca. Dovada este un articol aparut in data de 16 octombrie 2010 intr-un ziar cu 200000 de cititori si cititoare, in al carui titlu aparea indemnul „Si ce daca a batut-o? Sa se impace cu el!” Restul declaratiei apare in continutului respectivului articol: ” O femeie care iubeste cu adevarat ii iarta orice partenerului ei. Eu nu sunt de acord cu treaba asta, cu plangerile la Politie. Trebuie sa faca ceva sa-si rezolve problemele, sa ajunga la o intelegere. Nu este frumos, au trait impreuna mai multa vreme, au un copil. Ar trebui sa faca ceva sa se inteleaga[…]" (Sursa: Click!).

Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

Autoarea respectivului material nu se multumeste doar cu publicarea unei astfel de declaratii ci, pentru a fi mai convingatoare, in caz ca, doamnelor, nu ati inteles ca daca il iubiti cu adevarat, trebuie sa acceptati statutul de sac de box, ea prezinta ca model pentru femeile intelepte, care isi doresc cu adevarat fericirea in cuplu urmatorul comportament:


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri