Nu este niciun secret pentru nimeni ca barbatul Capricorn este coleric si ca Fecioara are un temperament melancolic. Cele patru tipologii temperamentale arhiacunoscute: coleric, sangvinic, flegmatic si melancolic sunt aplicabile si zodiilor horoscopului. Te intereseaza sa afli care este tipul temperamental dominant al partenerului tau? Esti curioasa sa afli daca partenerul tau este sangvinic, coleric, melancolic sau flegmatic?

Structura personalitatii umane se dezvolta in functie de anumite trasaturi predominante, cu care ne-am nascut si altele adiacente, pe care le dobandim pe parcursul existentei noastre. Personalitatea umana este complexa si imbina trasaturi atat de diverse si diversificate, incat ar fi eronat sa o reducem la trasaturile unui singur temperament. Cu toate acestea, un singur temperament este predominant. Iar acest temperament predominant are atat aspecte pozitive, cat si negative.

De asemenea, cele patru tipologii temperamentale arhiacunoscute: temperamentul coleric, sangvinic, flegmatic si melancolic, aduse pentru prima oara in discutie de medicii greci Hipocrate si Galenius sunt aplicabile si zodiilor horoscopului. Nu este niciun secret pentru nimeni ca un Capricorn este coleric si ca Fecioara are un temperament melancolic. Te intereseaza sa afli care este tipologia temperamentala dominanta a partenerului tau? Esti curioasa sa afli daca partenerul tau este sangvinic, coleric, melancolic sau flegmatic? In randurile de mai jos iti prezentam tipologia temperamentala a zodiilor masculine:

Barbatul Berbec = Sangvinic – De ce mai multe ori se intampla ca barbatul Berbec sa mosteneasca un temperament Sangvinic. Vorbeste mult, reuseste fara efort sa-ti intre pe sub piele, comunica de minune despre cate in luna si in stele si jongleaza de minune cu componentele realitatii. Stie sa profite de ceea ce i se ofera si nu rateaza nicio sansa care ii poate aduce fericirea prezenta. Pune suflet in tot ceea ce face chiar daca uneori uita scopul pentru care face. Poate fi nestatornic, dezinteresat de problemele partenerei sale si concentrat mai mult asupra propriilor satisfactii.

Barbatul Taur = Flegmatic – Chiar daca are si trasaturi asociate si celorlalte tipuri de temperamente, in nenumarate cazuri, barbatul Taur este un Flegmatic. Metodic si hotarat sa nu cedeze dusmancei sale de moarte- schimbarea, nu ar renunta nici in ruptul capului la tabieturile si principiile sale de-o viata. Onest, sincer, inteligent, baiat bun, baiat de casa, la locul lui, are propriile lui metode de seductie: rabdarea – e dispus sa te astepte oricat, perseverenta –nu s-ar da batut Doamne Fereste si trainicia sentimentelor sale – nu o sa-l prinzi inselandu-te vreodata. Ii place rutina la fel de mult precum uraste scandalurile si conflictele.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri