Gradul de atractivitatea al unui barbat si felul in care este perceput de ceilalti depind intr-o foarte buna masura de atitudinea sa masculina. Barbatul infailbil, sigur pe el, care are totul sub control indiferent de circumstante, inca simbolizeaza idealul masculine al societatii de astazi.

Chiar daca nu sunt spuse intr-un mod vizibil ostentativ ca altadata si se subinteleg, cerintele actuale ale societatii sunt destul de clare. Imaginea barbatului infailbil, sigur pe el, care are totul sub control indiferent de circumstante inca reprezinta idealul masculin al societatii de astazi. “Se presupune ca un barbat trebuie sa fie intotdeauna puternic, sa aiba o atitudine dominanta asupra celorlalti, sa stie cum sa obtina succesul, sa nu aiba slabiciuni si puncte slabe, iar daca le are, sa le mascheze atat de bine incat nimeni sa nu-si dea seama de existenta lor. Si sub nicio forma, pentru ca un barbat sa inspire prestanta si credibilitate in fata sexului opus, nu trebuie sa adopte un comportament feminin sau sa execute gesturi care ar putea fi percepute ca tinand de natura sexului slab”, declara Laurie Rudman in Daily Mail . Se pare ca femeile capata un simt sporit al importantei de sine daca sunt placute sau iubite de un barbat puternic si sigur pe sine, iar un barbat care este timid si sfios este unul care si-a lasat armura jos.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri