Infidelitatile sotului meu
Intr-o zi ,sotul meu nu a venit acasa.O noapte,apoi doua si apoi mai multe si mai dese….Nu era pentru prima data si nu mi s-a parut,pe moment,a fi un dezastru.L-am intrebat unde isi petrece zilele si mai ales noptile,iar acesta mi-a raspuns ca"la niste sprituri si petreceri",desi nu arata ca dupa astfel de petreceri,ci ca si cum ar fi venit de la o aventura amoroasa.Dupa un timp ,m-a dus intr-o familie,chipurile pentru a ne imprieteni,unde,din nou m-am socat! Intre cei doi soti era o diferenta mare de varsta,de pregatire,de stare de sanatate,de conceptii si mai ales de dorinte.

Un singur lucru era comun si evident: intelegerea dintre ei de a-l domina si a-l conduce pe sotul meu, de a-l rupe de tot ce a fost un reper in viata lui, de a-l indeparta de familie,serviciu,prieteni,idealuri, vise, e.t.c. si nu intelegeam ce urmareau! Mai mult,doamna era foarte provocatoare si sumar imbracata,(in sensul vulgar,lipsita de cel mai elementar gust,pudoare,bun simt,eleganta si mai ales deosebit de atenta,spun o insistenta deosebita in relatia cu sotul meu.Stiau foarte multe despre noi,amanunte care sunt de regula numai ale familiei,in special despre mine(cu ce ma ocup in timpul liber,ce-mi place,ce relatii am in familie,ce pasiuni am)si stabilisera deja unde si cum sa ne petrecem concediul,toti patru,fara macar sa ma intrebe si pe mine daca doresc acest lucru sau daca sunt de accord cu el.

Mi-am dat seama ca lucrurile sunt foarte grave,complexe si urate si am avut o durere si o sfarsala in capul pieptului,senzatie pe care o am in situatii de mare pericol. De fapt,din momentul in care am intrat in casa acestora si i-am vazut,a fost ca un fulger,o avertizare launtrica,nematerializata si neexplicabila si pe care as putea-o descrie ca o "repulsie pentru vipere".Toata ziua petrecuta cu ei a fost pentru mine un calvar,iar pentru sotul meu un timp foarte placut.Eu incercam sa efectuez o evaluare a acestei familii,in care lucrurile erau alunecoase,bizare,neclare,dar in acelasi timp agresive,complicate si total neplacute mie.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri