21 Aprilie 2010 publicat în Familie 1 share-uri

Trebuie sa fii o persoana rea. O persoana care vine ca un intrus si fura fericirea celor din familie nu poate sa fie o persoana buna oricat de frumos ar incerca sa te descrie altii. Te urasc dinainte de a afla de existenta ta. Dar tu ma inveti ce inseamna cuvantul ura. Ai venit ca un intrus in viata noastra si ai distrus toate promisiunile de fericire din familia noastra.

Probabil te gandesti ca sunt doar un copil care nu stie ce spune si scrie. Stiu de mult timp sa citesc, insa nu reusesc sa inteleg semnificatia cuvantului “divort”. Eu cred ca este un cuvant brutal, urat, prea dur. Inseamna despartire. Inseamna ca o familie isi imparte copilul in jumatate. Sau ca renunta intr-un fel sau altul la el. Eu cred ca oamenii devin egoisti cand uita sa se gandeasca la soarta unui copil. Cum spuneam – copilul sunt eu. Eu vreau aici unde m-am nascut, cu amandoi parintii in jurul meu. Ti-as fi recunoscatoare daca ai putea sa dispari din viata noastra. Parintii mei sunt cei care ar trebui sa fie langa mine pentru tot restul vietii. Ei m-au facut sa ma simt dorita din primul minut de viata. Tu ma faci sa ma simti inutila, un copil care nu mai este de ceva timp dorit, care nu-si mai are locul la el acasa. Te rog, te implor sa pleci din viata noastra asa cum ai venit. Aici nimeni nu te doreste. Nici macar tata. Pentru el, tot mama este cea mai frumoasa. Tu nu poti sa-i furi iubirea tatalui. Nu poti sa-mi furi iubirea taticului meu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 exerciții filosofice stoice pentru o viață mai fericită Cele mai încurajatoare citate despre succes

Anuska

Foto: Hepta.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri