4 Martie 2020 publicat în Familie 9 share-uri

Mediul ecologic este foarte preocupat de modul în care plasticul interacționează cu mediul înconjurător.

Rho a aflat exact cât de dăunătoare sunt jucăriile din plastic după ce și-a luat una dintre fiice la o petrecere de naștere la un fast-food. La sfârșitul evenimentului, toți copiii au primit o pungă de mărimea unei sticle de jumătate de litru umplută până la refuz cu „kitsch-uri, jucării mici și ieftine”. Fiica lui s-a jucat, acasă, cu sora ei și, după puțin timp, cele mai multe dintre ele s-au rupt.

Rho și soția sa, Kristin, nu au avut de ales și au aruncat bucățile de plastic la gunoi, deoarece știau că centrul lor de reciclare local nu va accepta astfel de articole.

„Să ne gândim la toate celelalte familii de la această petrecere de naștere, la toate familiile care vin la astfel de petreceri în fiecare zi. Cât de mare mult ar putea fi impactul asupra mediului dacă toate jucăriile ar fi făcute din materiale durabile. ”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Adevărul despre dinții superbi pe care-i afișează Luis Gabriel. Ce spune medicul stomatolog care s-a ocupat de construcția lor  5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste!

Foto: By monticello /Shutterstock

Nu sunt doar jucăriile fragile care se distrug imediat sunt problematice. Marile companii de jucării produc cantități exorbitante de ambalaje din plastic care sunt imediat aruncate și contribuie, de asemenea, la emisiile de gaze cu efect de seră, printre alte probleme.

Lego, de exemplu, pune probleme de mediu din cauza extracției și rafinării uleiului necesar pentru a-și face jucăriile. Reprezentanții companiei au spus că lucrează pentru ca produsele să fie mai durabile, dar că sunt încă departe de acest deziderat. Până în 2030, compania Lego va investi aproximativ 150 de milioane de dolari în identificarea și implementarea alternativelor ecologice la materialele sale actuale.

În 2013, Hasbro - producătorul Play-Doh - a promis să-și reducă materialul de ambalare, să elimine clorura de polivinil (un tip de plastic) din ambalaj și să sporească șansele de reciclare ale jucăriilor, a raportat GreenBiz.

Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

Deși există unele companii care perturbă piața și creează jucării ecologice, acestea nu sunt multe. Yoxo, de exemplu, își face jucăriile din fibre de lemn reciclate care pot fi, la rândul lor, reciclate după ce consumatorii le aruncă. Green Toys își fabrică produsele din sticle de lapte reciclate, cupe de iaurt și alte tipuri de plastic reciclat.

"În general, piața durabilă a jucăriilor este încă un tip de nișă", a spus Rho. „Nu veți găsi aceste jucării cu adevărat atunci când intrați în Toys R Us. Sau vor fi foarte puține. "

Dacă achiziționarea de jucării durabile nu este o opțiune, Rho sugerează reducerea cantității de astfel de articole pe care familiile le cumpără pentru copii.

"Acest lucru va suna nebun pentru companiile de jucării. Dar jucăria poate fi înlocuită cu o experiență: o excursie la grădina zoologică sau un spectacol în aer liber", a spus Rho. „Scapi de dezordinea din casă și nu folosești atât de multe resurse naturale.”

Profesoara de la Pietriceaua fusese depunctată la evaluare din cauza problemelor de autoritate (Adevărul.ro)

Foto fr si main: By Alisa24 /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri