Oferirea de cadouri amuzante este una dintre cele mai bune metode prin care poți să le arăți oamenilor dragi din viața ta că ții cu adevărat la ei.

Cadourile amuzante sunt indicate nu doar pentru că aduc zâmbete pe buzele destinatarilor, ci și pentru că pot genera niște discuții care să contribuie la îmbunătățirea stării generale de bine a celor implicați în conversațiile în cauză. Dacă plănuiești să cumperi niște cadouri amuzante pentru oamenii dragi din viața ta, am pregătit câteva sfaturi tine, care te vor ajuta să niște alegeri foarte bune.

Fă shopping online

Cel mai simplu ca să cumperi niște cadouri trăsnite pentru cei dragi ar fi să vizitezi câteva magazine online specializate pe comercializarea de astfel de daruri. Într-un asemenea magazin vei găsi nenumărate variante de cadouri amuzante, de la căni și tricouri cu mesaje haioase, până la pahare cu forme ciudate și accesorii vestimentare inedite.

Retail jobs

Gândește-te la destinatar

Foto: Pixabay

Înainte să optezi pentru un cadou sau altul, este obligatoriu să te gândești cu foarte mare atenție la destinatar. Ține cont de vârstă, de gen și ia în considerare dacă locuiește singur sau nu. De asemenea, analizează și pasiunile pe care le are persoane căreia plănuiești să-i cumperi un cadou amuzant. Cu cât are o pasiune mai comună, cum ar fi fotbalul sau berea, cu atât îți va fi mai ușor să cumperi un cadou amuzant. În afara hobby-urile sale, ia în calcul și preferințele sale în materie de muzică și filme.

„Radiografiază-i” activitatea online

Bărbatul sau femeia pentru care cumperi un cadou este foarte activă în social media și are conturi pe diverse rețele de socializare? Atunci, verifică-i activitatea din ultimele luni de pe rețele respective de socializare, deoarece s-ar putea să descoperi niște „indicii” suplimentare, care să te ajute să alegi cadoul amuzant perfect.

Citeste si:
Bugetul personal pe sistem 50 - 30 - 20. Cum să ai un echilibru...
Bugetul personal pe sistem 50...

Nu cumpăra de acolo de unde o face și destinatarul cadoului

Dacă destinatarul cadoului tău este un împătimit al cumpărăturilor online, ar fi indicat să afli de ce pe website-uri obișnuiește să facă shopping. De ce? Pentru că, astfel, ai șanse mult mai mari să-i cumperi un cadou amuzant care să-i placă foarte mult. Ca să afli de pe ce website-uri obișnuiește să facă shopping, ai putea să stai de vorbă cu partenerul de viață al persoanei respective. O altă sugestie ar fi discuți cu 2-3 dintre prietenii săi foarte buni.

Mergeți împreună la cumpărături

Invită persoana căreia dorești să-i oferi un cadou să te însoțească la o sesiune de shopping într-un centru comercial. Asigură-te că în centrul comercial în care veți merge există și un magazin cu cadouri amuzante. După ce ajungeți în magazinul respectiv, joacă puțin teatru și spune-i persoanei că vrei să cumperi un cadou amuzant pentru un coleg de serviciu, de exemplu. Folosește-te de contextul respectiv ca să afli ce tipuri de cadouri amuzante i-ar plăcea să primească persoanei care este alături de tine la cumpărături.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri