Iti doresti asa de mult ca cineva sa apara in viata ta sa-ti satisfaca setea de dragoste, de afectiune incat lasi la o parte toate intrebarile, toata ratiunea si tot ce te intereseaza este ca si el sa-ti raspunda cu aceleasi sentimente.

Mi-am abandonat libertatea. Da, il iubesc asa ca aleg sa imi abandonez toti prietenii, cand ma intalnesc cu ei sa vorbesc intr-una despre momentele speciale dintre noi doi, despre limbajul familiar si lucrurile marunte care ne apartin numai noua, aleg sa renunt la ceea ce imi place mie pentru binele ‘’conceptului de noi’’ din teama ca poate s-ar supara daca as face ce imi place mie, sau ca nu e adecvat sa fac asa ceva din moment ce noi doi ne iubim.

Faptul ca-l iubesti si ca devii dependenta de fiecare particica a corpului si sufletului lui in fiecare clipa nu-ti va aduce nimic pozitiv. Stiu, e frumos pentru frumusetea pe care i-ai atribuit-o tu, prin modul in care te face sa te simti, vezi in el intruchiparea viitorului tau, insa ramai constienta ca poate intr-o zi iubirea unuia dintre voi nu va mai exista, si e mai greu sa te reinventezi dupa o dezamagire in care fiecare loc, fiecare obiect, fiecare eveniment il asociezi cu dragostea ta pierduta. Pastreaza-ti individualitatea! E important sa-l iubesti si cand e langa tine si cand nu e langa tine! E important sa poti trai si cu el fericita dar sa poti trai si cu tine insati fericita!

Am schimbat binele in rau. Ce faci daca sentimentul dispare? Ce faci daca cel caruia i-ai oferit iubire e incapabil sa-ti raspunda intr-o zi cu reciprocitatea sentimentelor? El devine persoana rea si tu persoana buna nu? El devine vinovatul si tu victima? Confunzi nevoia ta de iubire cu nevoia de a iubi pe cineva anume? De ce il condamni pe el daca alegerea a fost a ta? Daca dragostea ta s-a nascut din nevoile tale de iubire. Cat timp a putut sa-ti ofere a fost bun? Acum e rau? Din pacate se intampla adesea ca dupa despartire, sau daca unul din parteneri nu mai e capabil sa ofere ce oferea inainte sa fie acuzat, blamat. Constientizeaza ca nu e vina lui, incearca sa te gandesti ca poate esti prea speciala pentru ca el sa te inteleaga sau poate imaginea pe care tu i-ai atribuit-o lui sau dragostei lui inca de la inceput nu a fost reala.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri