Nimeni nu se naste stiind cum sa pastreze o relatie, de-a lungul vietii poti invata in permanenta.

Astazi imi spui:"Lasa-ma sa respir!’"
"Lasa-ma in spatiul meu!"
"Nu ma inchide, nu-mi frange aripile"

Am crezut ca timpul investit imi va da siguranta, siguranta ca vei fii langa mine in permanenta!

O relatie presupune sfarsitul libertatii, acum esti responsabil sa-mi satisfaci toate nevoile! Am nevoie sa fii aici 24 din 24 ore.

Mi-ai aratat sensul de a fi completa si acum totul s-a schimbat? Unde a mers prost? El e vinovat, nu?

El, insensibilul, ti-ai rapit toate visele, el ti-a rapit toate sperantele dupa toate eforturile pe care le-ai facut sa-l tii langa tine?

I-ai dat totul, ati fost tot timpul impreuna, zi de zi, ai renuntat la atatea pentru el si ai vrut sa fie bine pentru relatia voastra! I-ai inlaturat chiar si pe prietenii lui care aveau o influenta proasta asupra lui sa fii sigura ca veti avea o relatie sanatoasa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele EXCLUSIV Sfaturile primei românce care a cucerit vârful Annapurna pentru copiii care vor să facă alpinism: Să înceapă gradual, să nu se implice din prima în ceva dificil

Nu era bine pentru el sa se vada cu prietenii. De ce sa mearga la o intalnire cu baietii cand poate sa stea cu tine non stop si sa va bucurati impreuna unul de celalat? De ce sa mergeti la strand ca tie nu-ti plac strandurile? Mai bine nu mai mergeti niciunul.

Cum sa mearga in oras cand tu nu ai chef? Inacceptabil! Nu-i pasa de ce vrei tu?
Sper ca ai observat sarcasmul!
Te recunosti?


Il recunosti?
Tu interzici, el iti ascunde din ce in ce mai multe si nu stii ce sa mai faci.
Gandul ca ar putea sa iasa din casa si sa cunoasca pe altcineva te ingrozeste.
Asa ca vrei sa stii tot, inventarul numerelor de telefon, parolele de la conturile de internet, unde e in fiecare secunda a zilei, pentru ca numai asa il poti tine langa tine.
Vrei sa stii care e viitorul? Iti spun eu!

Stiu cat de des se intampla sa te pierzi in dependenta, sa te pierzi in propria inchisoare, stiu cat de usor e sa te ratacesti ca individ si sa fii tentata sa confuzi iubirea cu relatia, atasamentul cu controlul exagerat. Insa din pacate stiu si cum e sa te trezesti intr-o zi, bolnava, sa te trezesti ca nu mai visezi, ca nu stii ce sa faci daca pleaca din viata ta, ca ai murit o data cu relatia.
Disperare!
Dezamagire!
Durere!
Nimic in lume nu e etern, cu cat constientizezi mai devreme ca nu detii puterea asupra nimanui, cu atat pot evita dezamagirea!

5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri