Cu trecerea timpului, cei doi parteneri se trezesc ca doi "straini" impartind acelasi pat. Iubirea lor pare de mult uitata.
INSA INTR-UN CUPLU, MENTINEREA INTERESULUI SEXUAL TREAZ UNUL FATA DE CELALALT ESTE O CONDITIE DE NETRECUT CU VEDEREA.

Se intampla uneori sa nu mai gasim timp pentru noi insine zi de zi; cat de obosita te poti simti dupa a zi de munca si o seara in bucatarie…daca mai ai si copii…ai sentimentul ca deja timpul nu iti mai ajunge pentru nimic decat somn.

Fiecare are dreptul sa se simta bine ca femeie sau barbat, fiecare are dreptul de a-si lua cateva momente pentru a se ocupa de sine..este bine sa va dati seama ce va deranjeaza la voi sau la partener, sa faceti schimbari in viata voastra, sa luati atitudine… Aflati daca va place asa cum sunteti in ultima vreme, nu este obligatoriu ca ceea ce nu-ti place tie, sa fie si pentru el la fel de neplacut…. Puteti “incepe” un nou inceput, redescoperiti bucuriade a fi impreuna, lasati-va mesaje romantice prin casa, trimiteti-va SMS-uri, faceti-va surprize unul altuia, dati-va intalniri…

Situatii criza sunt mereu si diferite, de multe ori specifice fiecarui cuplu sau comune tuturor. Acestea nu au fost decat cateva exemple tocmai pentru a puncta ca exista astfel de momente in viata unui cuplu si totodata ca exista raspunsuri si solutii pentru fiecare dintre ele. Subiectul ramane deschis ca provocare personala pentru fiecare dintre noi sau ca o invitatie de “constientizare” a nevoii de ajutor.

Autor: Jeni Chiriac

Sursa: psiholife.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri