16 Noiembrie 2017 publicat în Familie 2 share-uri

In aceasta perioada, toate magazinele online propun reduceri consistente la produsele lor si de aceea ar trebui sa profitam si sa cumparam la preturi mai mici.

5. Ruj mat rosu indraznet

Orice femeie isi doreste un rusj rosu! Ce pararere ai de propunerea noastra? Daca vrei sa il faci cadou, cu un ruj mat care se potriveste oricui, nu ai sa dai gres. Noua ne-a placut:

* Puteti achizitiona acest produs din magazinul online Bottega Verde

6. Miere de Manuka

Mierea Manuka are culoarea alunelor si se incadreaza in categoria Dark Amber pe Sistemul de Clasificare Pfund Color. (vezi mai jos detalii) KFactor 22 indica faptul ca aceasta miere con ine 90% concentra ie de polen specific florii manuka.

Rara si unica, provenind din peisajele virgine din Noua Zeelanda, Mierea de Manuka Limited Edition KFactor 22 are cea mai mare concentratie de polen (90 %), cele mai puternice efecte antioxidante si proprietati de intarire a imunitatii din intrega linie de Miere Manuka Wedderspoon.

5 % din vanzarile aceastei mieri incredibile vor fi donate pentru a sprijini Institutul Rodale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Îți doresc timp… Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin

* Mierea poate fi achizitionata din magazinul online Vegis.ro

Citeste mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri