Pentru neinitiati, sexul este uimire si descoperire. Pentru experimentati, este agonie si extaz, nou si vechi, loc si de mai bine.

Cand ii spui la revedere partenerului si constientizezi ca pana la viitoarea voastra intalnire fizica, in inima, mintea si sangele celuilalt tot o sa te afli. Si te consolezi. Atunci sexul inseamna devotament, neuitare, dor de vechi, foame de nou, dorinta de celalalt.

Cand soptesti banalitati frumoase la urechile celuilalt ce nu spun nimic credibil, dar in care te increzi cu totul. Atunci sexul este romantism, inocenta, minciuna, nuditate sufleteasca, nonsens.

Cand te privesti si te admiri singura, privindu-te insa prin ochii celuilalt. Atunci sexul este incredere, adevar si sinceritate.

Cand nu trebuie sa spui ca vrei sa faceti sex, pentru ca si celalalt simte si vrea acelasi lucru. Atunci sexul este mai mult decat intelegere. Atunci sexul este anticiparea gandurilor si dorintelor celuilalt.

Cand stai treaza toata noaptea si te simti extrem de singura, dorindu-ti mai presus de orice ca trupul celuilalt sa fie langa tine. Atunci sexul este vulnerabilitate si calcaiul lui Ahile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii Uterul retrovers - ce înseamnă - detalii de la un medic ginecolog

Cand ai impresia ca nimic din tot ce-i rau din lumea asta nu te mai poate atinge. Atunci sexul este putere.

Cand stai in fata ferestrei si privesti pierdut, amintindu-ti de momentele din noaptea precedenta. Atunci cand sexul este reflectie, amintire, dorinta intamplarii clipelor din nou.

Cand niciodata nu poti spune ca exista un moment potrivit pentru sex si totusi intotdeauna te grabesti sa-l traiesti, dorindu-ti mereu sa-l savurezi pe indestulate. Atunci sexul este rabdare.

Cand isi asumi anumite riscuri, fara sa risti niciodata. Atunci sexul este responsabilitate.

Cand tanjesti sa fii in bratele celuilat si simti ca distanta si departarea fizica dintre voi ar putea sa te sufoce. La propriu. Atunci sexul este singuratate.

Cand sexul te ajuta sa vezi o latura a unei persoane de a carei existenta nu ai avut habar vreodata. Atunci sexul este fascinatie, descoperire, uimire, un “niciodata la fel” al celuilalt.

NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare Testosteron – rol, valori normale

Cand nu ceri nimic de la celalalt si nici nu te astepti ca celalalt sa ceara de la tine. Atunci sexul este respect si intuitie. Mai mult intuitie.

Cand nu te deranjeaza locul, momentul, canapeaua, covorul sau cada, muzica, culoarea peretilor, draperiile trase sau netrase. Cand inseamna bucurie, exuberanta, iesire din timp, spatiu si trupuri.

Cand sexul nu este doar un lucru grav si serios, ci aduce mult a joc si distractie. Atunci sexul este umor de cea mai buna calitate.

Atunci cand ii spui persoanei iubite ca o sa pleci de langa ea, dar nu vrei sa o trezesti sau sa o deranjezi, iar aceasta iti raspunde ca oricum nu o sa adoarma. Atunci sexul este compasiune.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri