Cand ne aflam in intimitate cu o persoana, ii permitem sa intre in comuniune nu numai cu corpul nostru, ci si cu intreaga noastra personalitate. Fortele pure ale vietii comunica, independent de noi si atunci nu putem sa ascundem cine suntem. Nu conteaza imaginea pe care o avem despre noi insine. Nu conteaza prefacatoriile rapide, iesirile onorabile. In sex, este greu sa-l pacalesti pe celalalt fiindca acolo fiecare se arata asa cum este.

Orice relatie a omului cu lumea se face prin cele cinci simturi… Sexul este singura activitate care implica – sau ar trebui sa implice – toate cele cinci simturi in acelasi timp. Toate canalele cu aproapele raman legate. In momentul orgasmului, cele cinci simturi se insumeaza si intri in lumea magiei; nu mai esti in stare sa vezi, sa asculti, sa simti placerea, atingerea, mirosul. In timpul acelor lungi secunde totul dispare si un extaz ii ia locul.

Atinge-l pe celalalt atunci cand cele cinci simturi deja functioneaza, fiindca sexul are viata proprie. Din momentul in care incepi, nu-l mai controlezi – te controleaza el pe tine", crede un alt utilizator.

Blanka spune ca "Multi dintre noi, nu cunosc cuvantul Dragoste! Pacat. Dragostea nu se invata. Toti ne-am nascut invatati, trebuie doar sa ne readucem aminte".

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri