O relatie de durata si puternica implica si cate o seara inedita din cand in cand. Iti dam noi cateva idei care sa te incante si pe tine, dar si pe el.

Povestile de dragoste din basme pot fi reale, daca tu si partenerul tau va straduiti sa va aratati in fiecare zi iubirea si respectul unul altuia si daca planuiti din cand in cand si cate o activitate diferita fata de clasica cina si un film romantic. Serile petrecute in doi, ca la inceputul relatiei, au o importanta critica pentru a avea parte de o relatie lunga si implinita, spune expertul in psihologie de cuplu, Melanie Schillings. Iata cateva idei pentru a avea parte de o seara in doi inedita si pe gustul amandurora.

1. Seara de mixologie si degustari aromate, o idee ce il va incanta, cu siguranta

Nu trebuie neaparat sa faceti rezervari la un restaurant scump ca sa aveti parte de o seara interesanta, puteti sa va bucurati de o seara placuta in doi chiar acasa la voi. In cazul in care aveti copii, iti propunem sa-i duceti la bunici, la un unchi sau o matusa sau la niste prieteni apropiati si sa va daruiti voua o seara interesanta chiar acasa. Tema? Mixologia!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Principiile de bază ale mașinii CNC MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Este de ajuns sa te uiti printre aceste retete de cocktailuri pentru a gasi bauturile perfecte de preparat in doi. Iti propunem un delicios Mai Tai pentru tine si un Mint Julep pentru el. Desigur, nu trebuie sa preparati doar cate un singur cocktail, ci puteti sa preparati si niste Margarita, Mojito sau un Cosmopolitan.

Iti propunem sa achizitionezi mai multe ingrediente si, dupa ce va infruptati dintr-o cina delicioasa, sa va aprindeti simturile cu niste bauturi preparate chiar de voi. Mixurile si, desigur, gustul delicios al bauturilor vor compune o seara foarte interesanta. Este o idee incitanta si pentru tine, dar si pentru el, si, cu siguranta, o seara altfel, nu-i asa?

2. O intalnire „turistica”

Poate ca locuiti in orasul vostru de ani de zile, insa ati vizitat toate obiectivele listate in brosurile turistice? De multe ori chiar locurile cele mai apropiate sunt si cele pe care le frecventam cel mai putin. Nu trebuie neaparat sa locuiesti intr-un oras mare, pentru a avea in apropiere un obiectiv turistic, un muzeu sau o cladire monument. Fa putina documentare si plecati in cunoastera acestor locuri asa cum o faceti atunci cand mergeti in concediu.

Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

In Bucuresti, de exemplu, puteti merge, daca nu ati fost deja, la Muzeul Tehnic – el va fi cu siguranta incantat, sau la Observatorul Astronomic, dar si in o multime de alte locuri minunate, cuprinse in brosurile turistice, dar pe care nu prea multi localnici le viziteaza.

3. Drumetie, biciclete si picnic intr-o padure din apropiere

Vremea frumoasa bate la usa, asa ca iti propunem o iesire inedita in natura si care va va umple pe amandoi de energie. Luati-va bicicletele (sau inchiriati doua biciclete) si mergeti la un picnic in afara orasului, intr-o mica padure din apropiere. Plimbati-va putin prin natura, apoi intindeti o patura pe iarba si luati si o masa in aer liber (nu uita sa pui in rucsace ceva gustari, dar si niste proseco, cidru sau poate chiar un vin).

Dupa o saptamana incarcata, ce poate fi mai placut decat sa luati impreuna masa in aer liber, ascultand fosnetul frunzelor si ciripitul pasarelelor intr-un decor de basm?

5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Ce parere ai despre aceste idei? Care te atrage cel mai mult?

Sursa foto: Olena Yakobchuk/Shutterstock, oneinchpunch/Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri