Fericirea in cuplu sta in gesturi de afectiuni, atentie, respect si in alte cateva ingrediente. Daca vrei ca tu si partenerul tau sa aveti o relatie solida, ar trebui sa tii cont de cateva aspecte esentiale.

Cand vine vorba despre casnicii cu adevarat fericite, statisticile nu ne dau vesti prea grozave si ne arata ca tot mai multe persoane se declara nefericite in cuplu. Dar fericirea se construieste, nu este garantata de soarta, asa ca ea depinde doar de tine si de partenerul tau. Cuplurile implinite au cateva lucruri in comun, iata care sunt acestea:

1. Gestul care il va emotiona sigur pe iubitul tau

De multe ori noi, femeile, asteptam ca ei sa ne aduca flori, ei sa ne faca un cadou deosebit si tot ei sa planuiasca o iesire romantica la o ocazie speciala. Si barbatilor le place sa fie rasfatati si surprinsi cu mici atentii, asa ca ar trebui ca uneori sa fii tu cea care sa-i faca o bucurie.

Ei sunt fiinte pragmatice, asa ca cel mai bine ar fi sa-i faci o surpriza in forma unui cadou cu adevarat util. Fii atenta la ce ii trebuie si ia-i lucrul respectiv inainte sa apuce el sa-l cumpere. Cum crezi c s-ar simti daca ar gasi in cuier una dintre aceste geci barbatesti? Sigur va fi mai mult decat incantat si chiar impresionat de acest gest, care, pana la urma, pare unul marunt.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest

Dupa cum vezi, printre gecile de mai sus gasesti inclusiv un cadou potrivit pentru o ocazie speciala, dar cele mai frumoase si mai apreciate gesturi sunt cele fara nicio ocazie.

2. Cuplurile fericite nu cauta vina, ci solutiile

Cand lucrurile nu merg bine, adesea suntem tentate sa dam vina pe partenerul noastru. Poate ca vina pentru un rezultat dezastruos chiar ii apartine lui, insa nu asta conteaza. Important este sa gasiti solutii impreuna si sa fiti alaturi unul de altul pe parcursul drumului.

Mai mult decat atat, cicaleala este ucigasul tacit al relatiei tale si cu siguranta nu vrei sa te transformi in persoana aceea care niciodata nu are nimic frumos de spus partenerului.

3. Pasiuni si hobby-uri separate

Nu trebuie sa va petreceti fiecare secunda din zi impreuna, ba mai mult, o persoana care nu este fericita cu sine insasi, nu poate fi fericita nici in cuplu. Ocupa-te de tine, de pasiunile si de interesele tale si, desigur, lasa-l si pe el sa faca acelasi lucru. Daca va ingraditi unul pe altul veti sfarsi prin a va invinovati si a trai cu resentimente.

4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani  Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

Mai mult decat atat, timpul petrecut separat va poate intari relatia, este foarte important sa gasiti un echilibru, scrie autorul american Debby Herbenick intr-un articol pe psychologytoday.com.

4. Atingeri si complimente zi de zi

Poate ca dupa ani de relatie flacara pasiunii nu mai arde cu aceeasi intensitate, insa asta nu inseamna ca trebuie sa uitati complet de puterea unui compliment sau de atingerile tandre. Desigur, asta nu insemna ca trebuie sa va faceti declaratii de dragoste fara oprire, insa un compliment din cand in cand poate face minuni pentru starea de spirit a partenerului tau.

Gandeste-te cat de bine te simti tu cand ti se spune ca iti sta bine cu o anumita coafura sau cu o anumita rochie. La fel de bine il poti face si tu pe el sa se simta spunandu-i cat de bine ii sta cu o anumita camasa.

Tu faci aceste lucruri? Ce alti factori crezi ca sunt importanti pentru o relatie cu adevarat implinita?

Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma Profesoară înjunghiată de un elev în timpul orei, la Colegiul „Ion Creangă” din București Kaufland România a plantat o pădure egală cu numărul de angajați la Scorțeni, județul Prahova


Sursa foto: goodluz/Shutterstock, michaeljung/Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri