Ce atatea plansete, ce atatea scumpeturi de lacrimi prelinse printre gene, ce atatea sarbatori frumoase si pline in care te simti goala, de ce atatea nopti fade si nopti de singuratate pentru un singur barbat cand in lume care abia asteapta o femeie care sa sufere pentru ei sau si mai rau, sa va faca fericite? Dragele mele, de ce va place sa va chinuiti de unele singure?

Ce atatea plansete, ce atatea scumpeturi de lacrimi prelinse printre gene, ce atatea sarbatori frumoase si pline in care te simti goala, de ce atatea nopti fade si nopti de singuratate pentru un singur barbat cand in lume care abia asteapta o femeie care sa sufere pentru ei sau si mai rau, sa va faca fericite? Dragele mele, de ce va place sa va chinuiti de unele singure? Dragii nostri, de ce suntem un popor de oameni tristi si autocompatimitori, de victime, de miei si oi si niciodata de lupi? De ce ne place sa ne afisam suferinta si sa ne batem cu pumnii in piept ca nimeni nu mai sufera ca noi si sa ne intristam si mai tare ca nimeni nu incearca sa ne spulbere tristetea?

De ce va faceti rau cu ambele maini tinandu-va sufletul in palme la vederea tuturor? De ce va faceti vulnerabili? Nu sunt destul de multe persoane care se pricep sa faca asta de minune? De ce va chinuiti atat de mult sa uitati si intrebati in stanga si in dreapta cum sa faceti asta? De ce ne adresam atat de multe intrebari in loc sa ne straduim mai mult sa gasim anumite raspunsuri? Poate ca asa am fost invatati sa fim, poate ca aerul romanesc e plin de “poate/ dar daca nu se poate”, de jale si durere, poate ca oamenii de aici sunt mai altfel decat cei de prin alte meleaguri, conditiile meteo, financiare, de iubire mai vitrege decat prin alta parte. Oare asa sa fie? Oare cine ar avea suficienta minte ca sa ne creada? Dragii mei, daca nu o facem noi, nu o va face nimeni. In primul rand trebuie sa-ti doresti asta suficient de mult, iar mai devreme sau mai tarziu, ceva se va intampla in acest sens. Da, e chestia aceea cu universul pe care nu am spus-o eu, dar care mi s-a intamplat si mie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Orice pe lumea asta se uita. Absolut orice! Fa din asta o chestiune de orgoliu. Daca cineva care sustine ca te-a iubit, iubeste si este fericit si acum cu altcineva, o poti face si tu. Tot cu altcineva. Incetul cu incetul sau cu graba, dupa cum te tine... Nu te-au plicstisit de moarte atatea iubiri imposibile, drama si tragedia din ele? Chiar nu iti este dor sa fii fericita? Fii orgolioasa! Poti sa uiti un barbat fara sa te anihilezi ca persoana, fara sa te dai de trei ori peste cap si sa te tranformi in stafia celei care ai fost, fara sa te uiti pierduta la apa verde si murdara a Dambovitei si sa-ti vina nu stiu ce idei bizare, poti sa uiti fara sa se mai citeasca suferinta si amintirea in ochii tai, fara sa te buseasca o nostalgie crunta la auzul unei melodii familiare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri