1 Noiembrie 2016 publicat în Familie 20 share-uri

Vrei ca micutul tau sa devina un adult fericit si implinit? Invata-l sa gandesca pozitiv! Iata 35 de ganduri pozitive pe care Ronit Baras, autoare si coach international, ne sfatuieste sa le insuflam copiilor nostri pentru a avea parte de tot ce este mai bun in viata!

Nu degeaba se spune ca ti se intampla ceea ce gandesti. Gandurile au o influenta extraordinara asupra vietii noastre si a ceea ce se afla in ea si de aceea trebuie sa invatam sa le folosim in avantajul nostru. Nu este parinte care sa nu isi doreasca ca al sau copil sa aiba parte de tot ce este mai bun pe lumea asta. Cel mai bun lucru pe care il putem face in acest sens este sa le oferim copiilor instrumentele necesare pentru ca ei sa se ajute singuri. Nu este niciodata prea devreme sa incepem sa insuflam ganduri pozitive copiilor nostri daca ne dorim ca ei sa aiba succes si impliniri pe plan financiar, social, personal sau educational.

  • Esti in cautare de jucarii si jocuri educative? Vino la Garbo Smart Parenting! Pe 13 aprilie 2019, la Baby Spa în cadrul Aviației Wellness Center va avea loc evenimentul Garbo Smart Parenting – educație prin joc si joacă. Te poti inscrie aici.

Intr-un articol publicat pe ronitbaras.com, Ronit Baras, autoare si coach international in parenting si fericire, ne prezinta o lista cu 97 de ganduri catre care sa ne indrumam copiii. Inainte de a introduce aceste ganduri copiilor vostri, ne sfatuieste experta, aflati mai intai ce gandesc copiii vostri in acest moment si ce fel de ganduri au. Apoi, treptat si incet, incercati sa le ghidati gandurile catre unele mai bune precum acestea:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma

Ronit Baras: 35 de ganduri pozitive pe care sa i le insufli copilului tau pentru a avea parte de tot ce este mai bun in viata

Sursa: www.ronitbaras.com

Invatati-va copiii sa gandeasca asa....

1. Ii tratez pe ceilalti asa cum vreau ca ei sa ma trateze. Daca vreau ca oamenii sa ma ajute, ii ajut pe ceilalti. Daca vreau ca ei sa ma incurajeze, ii incurajez pe ceilalti. Daca vreau ca ei sa ma iubesc, ii iubesc pe ceilalti.

2. Este ok sa razi de lucruri amuzante, insa nu sa razi de ceilalit. Daca eu rad si altcineva nu este fericit, nu este amuzant deloc.

3. Cand sunt trist, pot sa fac ceva care ma face fericit. Am sute de lucruri care ma pot face fericit si nu am nevoie ca altii sa mi le ofere. Pot sa mi le ofer singur.

4. Cand ma joc, respect regulile si joc corect. Inteleg ca a castiga nu inseamna nimic daca inseamna sa pierd un prieten.

5. Barfa nu este productiva. Evit barfa. Daca vorbesc de cineva pe la spatele lui, spun intotdeauna ceva de bine.

Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Seceta din Europa scumpește legumele și fructele. Care sunt cele mai afectate culturi

6. Ii tratez pe toti cu respect. Respect opiniile celorlalti oameni chiar daca nu gandesc ca mine.

7. Cand nu sunt fericit, pot intotdeauna sa ma gandesc la lucrurile bune pe care le am in viata si acest lucru ma face sa ma simt mai bine.

8. Stau in preajma copiilor care au succes si invat multe de la ei.

9. Nu sunt felul in care arat. Infatisarea mea este doar externa. Daca ma simt bine, arat bine. Imi dedic timpul pentru a ma simti bine.

10. Imi apreciez familia si toate rudele mele pentru tot ce au facut si inca fac pentru mine.

11. Cred ca pot sa fac orice mi-am propus. Pot sa fac o diferenta in aceasta lume.

12. Fac tot ce imi sta in putinta sa inteleg ce simt prietenii mei.

13. Imi apreciez profesorii fiindca ma invata ce stiu si pentru ca fac tot ce le sta in purtinta ca sa ma ajute sa ma dezvolt.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri