10 Aprilie 2009 publicat în Familie 26 share-uri

Pe lumeaemica se discuta despre dragoste si importanta sexului intr-o relatie de dragoste. De fapt, sexul intr-o relatie inseamna dragoste, spune foarte frumos unul dintre utilizatori. Totusi... cat de mult conteaza insa actul sexual in sine pentru bunul mers si evolutia unei relatii, intreaba acelasi utilizator in cadrul rubricii relatii, pe forumul lumeaemica.

girus ne da un sfat: " Vorbim de sex. De relatii sexuale, nu de viata de familie. Va sfatuiesc pe toti sa fiti sinceri cu partenerii de viata si sa nu mintiti. Mai bine sa ramaneti prieteni si va comportati ca buni prieteni decat sa va reprosati nesinceritatea si infidelitetea. Va rog sa fiti sinceri. Conteaza cel mai mult in toate tipurile de relatii. Nu mintiti deoarece va mintiti pe voi insiva. Nu inselati. Pentru ca voi veti fi cei inselati. Nu spuneti. E dreptul vostru sa nu faceti publica viata privata".

"Sexul conteaza foarte mult intr-o relatie. Este cea mai buna modalitate de a-ti cunoaste partenerul. Petreci o seara frumoasa in doi, dar daca nu se ajunge la final si la sex, parca acea seara nu mai este atat de frumoasa. Ceva lipseste. Cand faci sex te implici fara sa iti dai seama, este modalitatea ta de a-ti demonstra sentimentele. Cand persoana iubita este departe de tine si te gandesti la ea, simti fluturasi in stomac si o dorinta maxima de a-l simti, de a-l avea aproape. Eu cred cu tarie ca sexul incheaga si mai tare o relatie.", afirma unadarea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

lem spune ca "sexul si dragostea sunt doua lucruri total diferite. Sex poti face cu toate femeile/ barbatii, dragoste poti face numai cu fiinta pe care o iubesti".

"Sexul are loc intre doua persoane din placerea fizica de a fi cu o persoana. Sexul se face si din dorinta si din necesitate. Cand doi indragostiti fac dragoste, atunci toate datele problemei se schimba. Inseamna ca intre acele persoane exista sentimente puternice de iubire. Fiecare se implica nu numai fizic in relatia intima, ci mai ales sentimental si spiritual. Cu cat bucuria ca faci dragoste cu persoana iubita este mai mare, cu atat implinirea sufleteasca este mai mare. Sexul este implinirea fizica si de scurta durata a persoanelor. Pe de alta parte, in momentul cand faci dragoste are loc implinirea sufleteasca, spirituala. Este practic o completare sufleteasca a sentimentului de iubire fata de persoana de langa tine. Faceti dragoste pentru ca va doriti, nu din necesitate. Incercati sa va intelegeti sentimentele si trairile sufletesti alaturi de persoana iubita si pe urma veti stii daca va iubiti cu adevarat sau daca doar este o chestiune trecatoare. La inceputul fiecarei relatii toti traim senzatii pe care nu le-am mai traiti in alte relatii. In schimb, daca este vorba de iubire trebuie sa fiti foarte atenti, sa va ascultati inima, sa simtiti mereu acei fluturi in stomac cand va vedeti partenerul. Nu va lasati pacalite de moment. Iubiti-va mult si faceti dragoste pe saturate", ne indeamna nicholas.

Daca vrei sa iti exprimi parerea cu privire la acest subiect, te asteptam sa vii pe forumul de pe lumeaemica.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri