6 Iunie 2017 publicat în Familie 90 share-uri

Relatiile trebuie intretinute introducandu-se intotdeauna elemente noi pentru ca rutina sa nu se transforme in obisnuinta destinata sa distruga o relatie.

Psihologie - Cum sa reimprospatam relatia de cuplu?

7. SA VEDEM RASARITUL

Nu este necesar sa asteptam o zi speciala pentru acest moment unic pe care ni-l ofera natura. Orice zi este perfecta pentru a o transforma intr-un moment romanitic de petrecut impreuna.

8. SA FACEM GIMNASTICA

Am crescut in greutate in ultima vreme? Simtim ca articulatiile sunt mult mai rigide? Sa facem gimnastica impreuna ne va ajuta sa fim mai disciplinati si ne va canaliza catre un stil de viata mult mai sanatos. Amandoi putem decide sa adoptam un mod de a ne hrani mai sanatos sau sa decidem un program cu o serie de exercitii de facut la sala sau acasa. De fapt, aceste momente petrecute impreuna ne vor ajuta in tot ce inseamna momente de intimitate sau sex.

Foto: Pexels

9. SA REDECORAM CASA

Casa este unul si acelasi vis? In joc este o decizie a amandurora pe care il putem transforma in „cuibul nostru de iubire” la care visam. Incepand cu alegerea obiectelor pentru casa sau modificare a acestora si deciderea asupra tuturor detaliilor cu care dorim sa o decoram, pot fi alegeri care sa consolideze raportul avand un obiectiv comun.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Beneficii pentru copiii personalului din învățământ; Profesorii au obligaţia de a respecta diversitatea – noi amendamente adoptate în Camera Deputaților

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri