Parintii mei m-au invatat sa... 20 de lucruri pentru care Joshua Becker, blogger si autor, le este profund recunoscator celor care i-au dat viata!

11. Sa imi exprim recunostinta... Recunostinta este o disciplina experimentata cel mai bine atat in vremurile bune, cat si in cele rele. Parintii mei au afisat-o indiferent de factorii externi.

12. Sa iert repede... Se intampla lucruri rele si se fac greseli. Uneori, acele decizii dor. Insa a nu acorda iertarea iti face rau doar tie.

13. Sa stau pe podea cu copiii mei... Tatal meu lucra mult. Insa cand ajungea acasa, se aseza pe podea si se juca cu copiii lui. Daca nu am spus-o inca, “multumesc”.

Foto: goodluz / Shutterstock.com

14. Sa am o opinie... Poti miza intotdeauna pe mama sa aiba o parere. Si cu recunostinta si eu. Mama m-a invatat valoarea de a-mi forma o opinie.

15. Sa rad des...

16. Si apoi sa rad mai mult... De prisos sa spun ca iubesc cultura bucuriei pe care parintii mei au stabilit-o in casa noastra.

17. Sa invat de la altii... Parintii mei nu s-au considerat niciodata mai buni decat altcineva incat sa nu invete ceva de la acel cineva. Si am apreciat intotdeauna aceasta trasatura.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

18. Sa iubesc conversatiile... Atat mama, cat si tata exceleaza in darul conversatiei. Amandoi isi folosesc urechile si gura cand comunica. Si serile petrecute in sufragerie vorbind despre viata trec prea repede.

19. Este cel mai bine sa iti arati dragostea prin cuvinte, dar sa o si arati... Cuvintele sunt importante. Insa la fel sunt si actiunile. Parintii mei isi exprima dragostea folosindu-le pe amandoua.

20. Sa iubesc ceea ce fac... Atat mama, cat si tata isi iubesc munca. Nu este o coincidenta ca si eu o iubesc.

Sursa: www.becomingminimalist.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri